![]() |
|
skylink cslink - cz prijem v skdobry den,potreboval by so poradit v suvislosti s prijmom ceskych stanic cez skylink alebo cslink. V priebehu mesiaca sa stahujem a budem mat konecne moznost prijmu prostrednictvom tychto providerov, doteraz to nebolo mozne a prijimal som cesku ponuku digi tv. Ide mi hlavne o ceske stanice v suvislosti s registraciou kariet. mam moznost zaregistrovat sa prostrednictvom ceskeho obcana, ale neviem ako to funguje dalej napriklad keby som mal neskor zaujem o platenu ponuku, pripadne pri komunikacii s providerom pri nejakych problemoch s kartou. Nemoze vzniknut problem ze som na Slovensku ak budem komunikovat alebo posielat platby odtialto alebo to za mna bude musiet vybavovat ten cesky obcan? Viem ze teraz v testovacom rezime je moznost primu aj ceskych stanic pre SR ale neviem ci vsetkych a nechcem mat problemy v buducnosti ak by prijem niektorych ceskych pre SR zrusili. A este otazka na prijimac, ak by som chcel prijimat komplet aj slovensku ponuku, potrebujem teda dve karty a potreboval by som poradit nejaky prijimac s dvomi CW slotmi (ak sa nemylim) dakujem za odpovede. UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 386 |
![]() |
|
RE: skylink cslink - cz prijem v skMožností je víc, ale pokud chceš do budoucna obě platformy tak dvě karty a stroj se dvěma čtečkama. Koukni po netu co ti bude vyhovovat jestli ještě SD stroj nebo už HD to je na tobě. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
![]() |