Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Monoblok a Nokia 9800

Prosí mám dotaz,chci rodičům nainstalovat sat.mám stařičký Nokii Mediamaster 9800 půjde na ní rozchodit Monoblok.A bude mi fungovat Eurocam Cryptoworks+Skylink karta.Díky

marcel79
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Monoblok a Nokia 9800

Zde se něco kolem toho řešilo, možná ti to pomůže.

https://www.parabola.cz/forum/topic-41008/

skynett
Registrace: 8/2009

V nejaky stary NOKII jsem bez problemu rozjel nedavno Skylink v cervenym smardtv modulu, monoblok pouzit muzes, pokud prijimac umi ovladani Diseqc.

J a
Registrace: 7/2005

re:

Chodí to bez problémů. R^

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

re: NOKIA

mám NOKIA 9304S a je funkční. Bohužel nemohu naistalovat nové TV stanice a staré neexistující stanice zabírají v paměti místo.A vymazat je podle orig. návodu nelze. Můžeme mi někdo dat radu jak naistal. nové tv. programy? Dík za techn. radu.

vasek33
Registrace: 6/2005

re: NOKIA

mám NOKIA 9304S a je funkční. Bohužel nemohu naistalovat nové TV stanice a staré neexistující stanice zabírají v paměti místo.A vymazat je podle orig. návodu nelze. Můžeme mi někdo dat radu jak naistal. nové tv. programy? Dík za techn. radu.

vasek33

Pokud je plná paměť, musíš nejprve vymazat staré programy, udělej výrobní nastavení a naprogramuj satelitní přijímač odznova.

skynett
Registrace: 8/2009

Re NOKIA skynett

bohužel vymazat nic nejde. Servisní firma asi před 4 roky naistalovala TV stanice a do čísla 500 všechny jsou zablokované. Myslím se, že jen pomocí nějakého SetEdit je možno NOKII zmodernizovat. Ale nevím jak na to. Proto potřebuji detailní radu, než přijimač dám do krabice a uložím na půdu. :)))

vasek33

Re NOKIA skynett

bohužel vymazat nic nejde. Servisní firma asi před 4 roky naistalovala TV stanice a do čísla 500 všechny jsou zablokované. Myslím se, že jen pomocí nějakého SetEdit je možno NOKII zmodernizovat. Ale nevím jak na to. Proto potřebuji detailní radu, než přijimač dám do krabice a uložím na půdu. :)))

vasek33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra