![]() |
|
spektrumzdaravím.nevíte proč nejde spektrum na cs link?díky za odpovědi.vše jde ale jen toto mi nejde.ale šlo to.myslela jsem že je to tím,že už ochutnávka balíčku končí ale to by zase asi nešli ostatní.tak nevím a vrtá mi to hlavou. ;P |
lida
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: spektrumSpektrum slape ako hodinkyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
spektrumjak to že mě ne?že by nějaká změna frekvence?můžeš poradit?mě už asi od středy nejde. |
lida
![]() |
|
RE: spektrumje tam kdeje žiadna zmena ide ok R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: spektrumZiadna zmena frekvencie..je stale na 11992..bud pomaly ukoncuju promo,alebo ti nedosiel zapisČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
spektrumHM...tak to je divné.jdu to zkusit ale nezdáse mi to proč mě.díky.je a radši můžete mi ještě napsat radši směrnice pro kontrolu? |
lida
![]() |
|
RE: spektrumSmernice Europskej unie??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
spektrumjaký zápis?díky za frekvenci.můžeš mi upřesnit zápis o co jde ? |
lida
![]() |
|
RE: spektrumzapis = opravnenie na sledovanie toho ktoreho tv programu,ktore chodi na kartuČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
spektrumtak asi teda fakt ukončují promo.nejde ani ty zvířata ani jeden program.prý i ostatním.díky . |
lida
![]() |
|
spektrumzapisky nejsou.ale díky. |
lida
![]() |
|
RE: spektrumNepíšeš co máš za stb, ale jnak se podívej do menu - informace - karta GITAL(CSLINK) - dostupné oprávnění - tam si najdeš všechny programy ne které máš oprávnění sledovat a vedle nich datum. Ten datum musí být probíhající - budoucí, ten datum co už byl, tak na ty programy se dívat nemůžeš |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
spektrummám TOPFIELD TF 6000CR . |
lida
![]() |
|
RE: spektrumJá mám taky Topfielda a jede mi to v klídku. Máš předplacený Géčko, nebo Total?? |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
spektrumzatím nemám předplacený.je to ta akce darek |
lida
![]() |
|
RE: spektrumjj. taky mam ten samej problem. bezi mi akce 1M. vsechno jede, jenom Spectrum ne. klic proste nedorazil :-( |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE:spektrumTen samý problém.Jinak vše OK.Mám TOTAL.Zřejmě problémy se zápisy... |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: spektrumZápis na promo mám do 9.10. |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE:spektrumTen samý problem.Mám mych 6, všechno jde jen spektrum ne. |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
spektrumno,a ještě jsem si uvědomila,že mi nejde vůbec ani nešla JOJ test.ikdyž ostatním jo.vím že máte někteří na ní špatný názor,ale není přece k zahozeni ne?? |
lida
![]() |
|
![]() |