Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta gital

Zdravim vas Neviete mi poradit kamos mi doniesol kartu GitalTarif zaklad Ct-Prima,Nova neobmedz problem spociva v tom ze mu nejde Stv1,2,Nova Cinema,Cool,Barandov,karta je registrovana pre uzemie CR ale ide na nej aj Stv3,ako mu mam aktivovat tieto 3tv stanice ktore mu nejdu ale prito su v neplatenej ponuke,a ako mozem zmenit region?poslal som sms ale zatial nijaka zmena.Dik za pomoc

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta gital

Donedávna se to řešilo - na měsíc zaplatit balíček G - ted se to jmenuje jinak. viz www.cslink.cz

grupen
Registrace: 5/2008

grupen

a nestaci 200kc kupon registracia?nechapem tomu lebo kara je uz registrovana Od r2008

Ariva 202e

Frankovic

Frankovic

Doplatit na tarif "Neplacene programy bez omezeni" (neviem kolko to pyta,ci 200,ci 400)...zmena regionu mozna len pri mnou spominanom tarife,nie pri tarife zaklad.

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Potřebuješ přeregistrovat na tarif - Standart neboli neplacené programy bez omezení... R^
ááá mistr Frankovic, který si nejdříve něco objedná a pak to nevyzvedne Rv ;P

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

drobecek

mas pravdu objednal som si kartu ale nebol som doma a preto som ji neprevzal,tak promin!!Chcel som ju aj som ju kazal predlzit zene.

Ariva 202e

Frankovic

drobecek

a ako tu kartu preregistrujem na tarif standard?dik!!

Ariva 202e

Frankovic

Na tarif standard nijako...uz sa da iba na tarif neplacene programy bez omezeni...bud vojdes do spravy kariet a prihlasis sa pod svojim prihlasovacim menom,alebo cez rychlu aktivaciu,napises cislo karty a zvolis si to co chces

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Blooddog

tak dik!! R^

Ariva 202e

Frankovic

Téma: karta gital

naučte se pravidla,víc nebudu uvádět/cz,a DIGI atd/vše chodí OK,a kartu jsem koupil kdysi jako T+T jenom chtět,žádné problemy,jenom chci aby chodilo,vše co chodit má dnes i skyllink,a pořád to šlape,kde je chyba ,asi se kluci musite ještě učit,jde mi i JIM a JAM,spektrum,a ještě jsem nedal za min.5 let ani 1 kč Sklink,cslink,gitál,,nebo příslušné platformě ani kč,O,Zdravím tímto cb21 ať přemyšlí proč to tak je a funguje to,.Já jsem hazl a umím si poradit!!!!!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra