![]() |
|
Cristor X3-sZdravím. Mám taký problém. Jedná sa o Cristor x3-s, je v nom sw m3v6_05 a stále mi to hlási : Short circuit on antena input. Please check the instalation. After OK the receiver will shut down. Nič sa s tým nedá urobiť, len stlačiť OK a potom sa vypne celý prijímač. Už som tam skúsil natiahnuť cleanera a znovu soft, ale nepomohlo. LNB, parabola koax je ok, lebo keď tam pripojím showbox tak ide v pohode. Vie mi niekdo poradiť ? |
icko
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: Cristor X3-spravdepodobne zly soft,nemal tam ist X3firmware, ale X3new kyng soft |
batman
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: Cristor X3-sV přijímači máš zkrat - pravděpodobně někomu padl na zem a je odpojen některý kondenzátor, pokud je v záruce tak ho reklamuj, pokud je již po záruce tak ho otevři a zkontroluj všechny součástky zda není některá odpojená. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Cristor X3-sMáš tam nesprávny soft. Pozor žiadny Kyng, prechod na Kyng nie je tak jednoduchý. Cristor má opačne vstup pre LNB, ako M3. Stiahni si zo stránky enterplus.sk fimware M3Sv6.50.dsp do M3,Hory, Cristor z 28.10.08. |
FERI
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Cristor X3-sFERI vdaka za pomoc. Mal si pravdu, zlý soft. Ešte raz ďakujem. |
icko
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
![]() |