![]() |
|
Kvalita signálu na nové frekvenci Nova SportDobrý den, jakou máte kvalitu signálu na nové frekvenci Nova sport na 12,070 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. U mne je velmi nízká jen 60 % a ze všech kanálů Skyilinku je momentálně nejslabší. Přijmač Humax 5500 parabola 80 cm Multifocus na Astra1, Astra3A, Eurobird1, Hotbird. Lokalita Prostějov. Mám obavu že za zhoršeného počasí bude signál vypadávat.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 084 |
![]() |
|
RE: Kvalita signálu na nové frekvenci Nova Spo...U mňa je rovnaká kvalita t.j.93 percent na novej aj starej frekvencii.Asi máš zle doladenú parabolu,alebo LNB. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Kvalita signálu na nové frekvenci Nova Spo...U mňa na 0.2-ku konvertor a 80-ku parabolu okolo 70 percent len, to som tu už dávnejšie rozoberal, evidentne je to najslabší transpondér (CZ+SK), potom druhý najslabší je ten kde je Nova SD, no tam mám okolo 85, no a tretí ten kde je Prima Cool, tam je okolo 90..., stredné SK. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Kvalita signálu na nové frekvenci Nova Spo...V pripade PC1 , treba doladit parabolu,prave na tento TPČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
![]() |