![]() |
|
upgrade Ariva 200Dobrý den,pokud se někomu z Vás podařilo odpálit tento skvělý ferguson třeba tím, že upgrade se dělá zásadně přes flešku nebo jste tam dali nesprávný soubor, který se i na netu objevil, stáhněte si přiložený soubor včetně návodu jak upgradovat přes RS 232 na původní tovární soft. (reaguji tak na několik emalových dotazů, aby z toho mělo požitek co nejvíce fandů Ariv 200 Ferguson) http://leteckaposta.cz/100789498 Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: upgrade Ariva 200Ještě se mi to "nepovedlo", ale pro jistotu už mám staženo. Dík ahojZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: upgrade Ariva 200Ještě ho ani nemám koupený a už ho mám taky stažený... Dík.Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: upgrade Ariva 200kdyby to bylo malinko chytrejsi tak si to neda nic nevhodneho podstrcit. v dnesni dobe je to docela tragickej problem.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: upgrade Ariva 200kdyby to bylo malinko chytřejší, tak by to mohlo být chytřejší než kdejaký uživatel. A to by mi pak bylo trapně, to bych si nekoupil :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
zkušenost po cca 2.týdnech-po vypnutí do stadby se mi stává,že se přepíná z RGB do YUV,a musím ručo přepnout zpět,(mám ho v kuchyni zatím na crt tv)-porovnával jsem obraz s modelem HF 8900 na plazmě, a můj pocit je ,že obrazově lepší není( v HF 8900, byl jeden z posledních softů) -přijímač se dá obrazově korigovat,ale není to okamžitě vidět,musí se vždy vyskočit z menu a porovnávat následovně,což je velmi nepraktické -menu jako takové,je celkem dost těžkopádné,ale dá se zvyknout,na krabici je napsáno ,že je v HD,no nevím...,odezva by mohla být,pravda, svižnější,jak psal BABUI -s motorem pracuje naprosto bez problémů a ochotně -D.O.je velmi solidní,vzhledově by se určitě neztratil ani u dražších přijímačů,oko i ruka na něm ráda spočine -spotřeba ve standby je excelentní, pod 1W,při provozu cca 14W pokud někdo víte,jestli, a hlavně jak, se dá rozchodit sdílení karty SKYLINK mezi touhle ARIVou 200 a hf 8900,dejte vědět. zatím jsem se nedostal k tomu,jak zálohovat setting,napište,víte-li jak na to. |
velpik1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: upgrade Ariva 200aktuálně: po nahrátí posledního softu se už do YUV nepřepíná!!! |
velpik1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
LaNeOAhoj moc prosim slo by to poslat jeste jednou, nebo rovnou mne na mail???Ted jsem upgradoval na nejnovejsi verzi B9 a po nahrani programu se mi porad restartuje... Diky moc L |
LaNeO
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: upgrade Ariva 200Sorry ten mail je laneocz@yahoo.frMoc diky L |
LaNeO
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
![]() |