Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

upgrade Ariva 200

Dobrý den,
pokud se někomu z Vás podařilo odpálit tento skvělý ferguson třeba tím, že upgrade se dělá zásadně přes flešku nebo jste tam dali nesprávný soubor, který se i na netu objevil, stáhněte si přiložený soubor včetně návodu jak upgradovat přes RS 232 na původní tovární soft.

(reaguji tak na několik emalových dotazů, aby z toho mělo požitek co nejvíce fandů Ariv 200 Ferguson)

http://leteckaposta.cz/100789498

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: upgrade Ariva 200

Ještě se mi to "nepovedlo", ale pro jistotu už mám staženo. Dík ahoj

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ještě ho ani nemám koupený a už ho mám taky stažený... Dík.

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

kdyby to bylo malinko chytrejsi tak si to neda nic nevhodneho podstrcit. v dnesni dobe je to docela tragickej problem.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

kdyby to bylo malinko chytřejší, tak by to mohlo být chytřejší než kdejaký uživatel. A to by mi pak bylo trapně, to bych si nekoupil :laughing:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

zkušenost po cca 2.týdnech

-po vypnutí do stadby se mi stává,že se přepíná z RGB do YUV,a musím ručo přepnout zpět,(mám ho v kuchyni zatím na crt tv)
-porovnával jsem obraz s modelem HF 8900 na plazmě, a můj pocit je ,že obrazově lepší není( v HF 8900, byl jeden z posledních softů)
-přijímač se dá obrazově korigovat,ale není to okamžitě vidět,musí se vždy vyskočit z menu a porovnávat následovně,což je velmi nepraktické
-menu jako takové,je celkem dost těžkopádné,ale dá se zvyknout,na krabici je napsáno ,že je v HD,no nevím...,odezva by mohla být,pravda, svižnější,jak psal BABUI
-s motorem pracuje naprosto bez problémů a ochotně
-D.O.je velmi solidní,vzhledově by se určitě neztratil ani u dražších přijímačů,oko i ruka na něm ráda spočine
-spotřeba ve standby je excelentní, pod 1W,při provozu cca 14W

pokud někdo víte,jestli, a hlavně jak, se dá rozchodit sdílení karty SKYLINK mezi touhle ARIVou 200 a hf 8900,dejte vědět.
zatím jsem se nedostal k tomu,jak zálohovat setting,napište,víte-li jak na to.

velpik1
Registrace: 9/2009

aktuálně: po nahrátí posledního softu se už do YUV nepřepíná!!!

velpik1

LaNeO

Ahoj moc prosim slo by to poslat jeste jednou, nebo rovnou mne na mail???
Ted jsem upgradoval na nejnovejsi verzi B9 a po nahrani programu se mi porad restartuje...
Diky moc L

LaNeO

Sorry ten mail je laneocz@yahoo.fr
Moc diky L

LaNeO

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra