Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC - ma pobavili

Neda mi nepodelit sa o tuto skúsenost. Som chcel vediet ako to teda bude s UPC na novej pozicii a so slovenskými STV2,3 .... A oni mi na to:

dakujeme za Vas e-mail, spolocnost UPC Broadband Slovakia, s.r.o. ma zaujem o rozsireni programovej ponuky sluzby UPC Direct. V pripade zmien budeme zakaznikov vcas informovat na stranke www.upc.sk a vybranych mediach.

Zaroven Vas informujeme, od dna 17/12/2007 evidujeme sluzbu Direct Basic v kampani "Jesenna kampan NY6" s dobou zvyhodnenia ceny a dobou viazanosti 24 mesiacov. Od dna 17/12/09 bude cena uctovana v zmysle platnej Tarify DTH.

Ziadost o vypovedanie Zmluvy o pripojeni je potrebne zaslat s vlastnorucnym podpisom zmluvneho ucastnika na adresu spolocnosti. Vypovedna lehota su tri mesiace a zacne plynut prvy den kalendarneho mesiaca nasledujuceho po mesiaci v ktorom bola vypoved dorucena druhej zmluvnej strane.

Za porozumenie dakujeme

Ak by som bol sef tej dotknutej pani, tak by som jej dal padaka. Tak som im teda poslal vypoved ked sa uz o mna tak staraju.
R^

icoq
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC - ma pobavili

:laughing: :laughing: :laughing:

Standa2
Registrace: 5/2005

to icoq

Ale vypoved im mozes dat az po dobe viazanosti,aby si neplatil pokutu :bigeyes:

Pufo
Registrace: 1/2006

RE;UPC

ja som tam napisal ze kedi pridaju nove tv a oni nao niemame miesto na druzici astra a poto sa po dakovali za email :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

sbdani
Registrace: 9/2009

@ icoq

ale uvedomuješ si, že so svojou nekonečne inteligentnou otázkou neskutočne predbiehaš dobu???
Predsa na to, aby bolo možné hovoriť o skutočnom presune treba 1. úspešne vyniesť Thor 6 hore a 2. Thor 6 na cieľovej pozícii aj úspešne "rozbehať"... Potom bude habadej času aj na takéto tvorivé otázky.
Ale vyzerá to tak, že ty sám si so sebou nad mieru spokojný. A to je to hlavné...

anonym2
Registrace: 1/2006

@ anonym2

Tak mu mali v takom zmysle odpovedat a nie odpisat nieco uplne totalne od veci!

terrible
Registrace: 1/2009

@anonym2

Este ze Ti to vysvetlil Terrible - vdaka - mam pocit ze si nejako citovo naviazany na UPC, vari nepracujes na cool centre a pustas namiesto odpovede na priamu otazku dristy o nicom.

- @pufo - tu vypoved som im poslal podla ich doporucenia, samozrejme s upresnenim odpojenia po 17.12 - tu pokutu radsej s Tebou prekonzumujem pri pive :sly:

icoq
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra