![]() |
|
Kde všude vysichají kondíci?můžete mi chlapci montážnící ,servis X meni:-) a prodejci sdělit,ve kterých všech přijímačích je ohrožená zdrojová část sat.přijímače..díky :lookaround:Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Kde všude vysichají kondíci?Z vlastní praxe. Ferguson, Humax od Digi, Kaon, Pár set top boxů Diway, Ilusion. 1x Dreambox. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: Kde všude vysichají kondíci?taktie zalezi ake kvalitne kondiky nahradite od ktoreho vyrobcu neni kondik ako kondik :))) ;) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
RE: Kde všude vysichají kondíci?Mě ještě nikdy kondík nevIschnul. :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomikfakt jo?....no mě taky:-) ale co jsem viděl ve speciálkách,tak mají všude po krámu zdroje:-)))))))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Kde všude vysichají kondíci?Myslel jsem to jinak.:-)vy (zájmeno 2. os. mn. čísla), vykat, vysoký (vysočina, Vysočany, vyšší, výše, výška, výšina, povýšit, vyvýšit, vyvýšenina, zvýšit, převyšovat, Vyšehrad), výt (zavýt), výskat (výskot, zavýsknout), zvykat (zvyk, zlozvyk, zvyknout, zvyklost, navykat, navyknout, návyk, odvykat, odvyknout, obvyklý), žvýkat (žvýkací, přežvykovat, přežvýkavec, žvýkačka), vydra (vydří, vydrovka, Povydří), výr (,pták?), vyžle, povyk (povykovat), výheň, cavyky, vyza; Vyškov, Výtoň. pozor !: vír jako pohyb vody , vzduchu, vískat (ve vlasech), vít jako vinout, vížka jako malá věžička, visutý od viset Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Kde všude vysichají kondíci?Ale chápu, že vy češi s tím máte zpravidla větší problémy.. :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Kde všude vysichají kondíci?já šádné problémi s čečtinou vubec nemám.Já jsem študovaní ynšenír :))) :))) :))) :))) :))) :)))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
To cb21"Čínská vysílačka,která předčí i stroje za 20000kč" - môžeš byť, prosím, konkrétnejší? Značka, cena. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |