| 26.07.2007, 11:28.08 | |
Ferguson softPoradte prosim, aky software pouzit.Nejako DVBxtreme stratil svoju podpotu, co ma velmi mrzi. Rad by som mal sharing (a ten je tusim iba v DVBxtreme, alibaba asi tuto moznost nema). No chcel by som aj TPS+Multivisiony, ale tie idu asi len na alibabe, ale mozno sa mylim. Pripadne napiste, ake mate skusenosti s alibabou a inymi softami, co pod tym ide... Ake su silne stranky softu, co pouzivate, ake su slabe stranky. PS: Ja pouzivam AF 2818SE, ale to je len otazka hlavicky, takze kludne piste aj majitelia inych fergusonov, co mame rovnaku podporu softverov... |
![]() palces |
| 26.07.2007, 12:27.32 | |
RE: Ferguson softStiahni si Sbcl s vpluginom,do neho skopiruj plugin Wincsc .Do vpluginu prenes aktuálny softcam a pôjde ti všetko.Niektoré softcami/full/majú aj kľúče TPS.Sharing nastavíš vo Wincsc-protokol newcamd 5.25.Tak budeš môcť pozerať všetko naraz s vypnutým emu. |
![]() Nalimm |
| 26.07.2007, 12:40.47 | |
@Nalimmmozem ta poprosit o linky na jednotlive programy?mal som exnute pc prisiel som o vsetky odkazy na stranky. dik |
![]() jarino |
| 26.07.2007, 15:19.06 | |
RE: Ferguson softako funguje Sbcl ? treba prijimac spojit s PC napojenym na internet ? |
![]() gsmmania |
| 26.07.2007, 15:29.36 | |
RE: Ferguson softAle gbox na tom asi nepojde, vsak?Mohol by si naozaj dat asi ten link na tie veci...pomohol by si mnohym... Inak neviete nieco o ccam protokole? Staci orientacne... |
![]() palces |
| 26.07.2007, 16:38.41 | |
RE: Ferguson softTo SBCL je fakt super. Neda sa do toho este pridat aj gbox?Alebo nevie niekto opisat, ako do gboxu dostat jeden newcamd a softcam key + subory na TPS. Diky vopred. |
![]() palces |
| 26.07.2007, 23:18.45 | |
RE: Ferguson softMal som niekde Sbcl aj s gboxom ale nikdy som to nevzužíval.Možno ho nájdem.Net je potrebný len na sharovanie,ostatné ide bez netu. |
![]() Nalimm |
| 27.07.2007, 12:09.47 | |
@Nalimmak by si nahodou nasiel Sbcl s gboxom tak mi ho prosim posli na palces7@gmail.com.Diky |
![]() palces |