![]() |
|
na skylinku je nový ceníku multi ani hd není cenová změna, en přibyla ta kombinace multi+hd za 454 mesíčně nebo 4994 ročně. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkale na sk ešte není :-/🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Nový ceník Skylinkuuž je to dole nižšie🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceník..a samotné hd neslevnilo, to je škoda :crying: |
šibal
![]() |
|
šibal byl rychlejšínež jsem to napsal :))) |
lubo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkjá jsem rychlý jako vítr :) |
šibal
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkPokud se nic nezmění, jediná změna je v přidání jednoho produktu - mluvilo se o slevnění, snad bude, vydržme do zítřka. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkTomu nevěřím.... to je slevnění..... pro ty co měli Multi+HD to je sleva o 146 kč měsíčně |
šibal
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkToto řekl Glisník - O zařazení CS mini prozatím neuvažujeme. Naši nabídku programů pro děti považujeme za dostatečnou. Jak už jsem naznačil, u HBO jsme až dosud měli smlouvu, na které jsme nevydělávali. Od 1. 10. 2009 dochází ke změně, která nám umožní nastavit u HBO příznivější podmínky. Zařazení balíčku programů z rodiny HBO zvážíme, pokud se ukáže, že poptávka po HBO poroste. Aktuálně si u Skylinku HBO předplácí méně než 1 % zákazníků. Pro změnu tohoto neuspokojivého stavu jsme připravili řadu opatření, která naše zákazníci jistě ocení. Budeme o nich informovat již velmi brzy. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkTak si myslím, že cena není špatná.Špatná je ale nabídka v HD vysílání. Cením si tam jenom Eurosportu HD, Filmboxu HD a History HD, ostatní je pro mne spíše plevelné. Nova sport je obrazově slabý, Discovery v angličtině, Brava, MyZen a nyní BeBe jsou ptákoviny pro velmi příležitostné použití, jako TV stanice to snad nemůže myslet nikdo vážně. Z HD nabídky jsem prostě velmi zklamán, kdo nemá návyk na HD, ať to nebere, nestojí to za to. Slibovali nové kanály na HD a přidali super ptákoviny, já osobně jsem velmi zklamán. Promiňte mi prosím upřímnost. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkuž je aj na sk skylinku ceník aj s HBO a csfilm R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkcena Multi + HD je dobrá, ale škoda tý změny strategie. dřív se psalo, že Skylink má v plánu se odlišovat kvalitou. a najednou: "...Naší strategií je poskytnout zákazníkům co nejširší nabídku za rozumný poplatek. Nikoli málo programů za hodně peněz, ale hodně programů za málo peněz..."Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortikukáš rovnaký čas máme:O🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkmálo programů za hodně peněz - v tom ich uz tromfol CSlink |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkVortimonde, máš pravdu. Byl jsem velká fanda Skylinku, proto, že udělali hodně pro kvalitu vysílání. Slibovali rozšíření programů v HD a já jsem jim věřil, ale fakt s námi vyjebali.Nemohu přátelům HD balíček doporučit, musel bych se trochu stydět za nabídku a to je pro mne mrzuté i před mou vlastní rodinou. |
Nervoš
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkno jo :))) každopádně cena Multi + HD je super. Skylink zřejmě sám uznal, že to jejich HD plus zrovna nabídkou za moc nestojí. a teď už tam asi dlouho ani nic novýho nebudeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkMěli přidat HD k multi za normální cenu multi a bylo by... |
flanger
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkmispi: uz kvuli tomu, ze chteji v podstate nejakym zpusobem zaktraktivnit HBO, tak furt tajne doufam, ze ten TEST2 co bezi vedle Bebe HD bude HBO HD :-) ale i kdyby ne, na me potesila uspora pri MULTI+HD |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkCo je to komu platné, když si např. před měsícem zaplatil roční předplatné multi ... |
flanger
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkpred rokom Glisnik slubil 6-8 programov do roka, 1.10 je prve vyrocie a programov je 10. O kvalite programov nic nehovorili. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkTak bych řekl, že asi nemá cenu držet kartu CSlink a místo ní koupit SKlink. :-/ |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkSkylink v únoru letošního roku:"...Jak už jsem uvedl, hodlá se Skylink profilovat jako platforma přinášející kvalitu a tím se odlišit od konkurenčních platforem, jejichž služby ocení spíše zákazníci s většími nároky na počet programů..." Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkChlapi, nemluvte jen o penězích, či o množství programů, na to jsou jiní proviedři, chtějme kvalitu, jak vysílání, tak skladby programů. To myslím Skylink sliboval. |
Nervoš
![]() |
|
netaceale má na cslinku je HBO2,cinemax,AXN programy,sport2,MTVcz R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: na skylinku je nový ceníkJa jen nechapu, od kdy je 99€ 2750kc |
Mirectec
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
flangerjestli máš Multi nebo HD plus a chceš místo toho Multi + HD, tak zaplať na jeden měsíc (454 Kč) a oni ti automaticky převedou i to nevyčerpaný předplatný R^ píšou to v tom článku tady na webuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |