![]() |
|
Rušení měsícemAhoj, vecer jsem koukal na Novu a najednou zacal blbnout obraz, tak jsem sel k parabole, tam vsechno ok, ale vsimnul jsem si mesice, ze je stejnym smerem, jako mam otocenou parabolu, jedine vysvetleni mi tedy je, ze druzice se dostala za mesic a tim doslo k vypadku ... :fuming: :fuming: Jen se divim, ze to tady jeste nikdo nezminil ? :dead: |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemMne sa minule stalo ze bola za slnkom |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 480 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemDěláš si srandu, nebo to myslíš vážně? :( |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
Téma: Rušení měsícemTo si děláš zase p.r.d.e.l.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemZa sluncem jsem si toho jeste nevsimnul, ostatne toto s mesicem se mi take stalo poprve. O slunku jsem slysel, ze nici leda LNB. |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
KatalukPodle tebe je k Zemi blíže Měsíc, než satelitní družice ?Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Rušení měsícemMně vždy zmizí signál, když přeletí vrátnice z Černobylu. |
flanger
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemCo to tady maleš za blboviny,vždyť družice musí být vždy před měsícem a né,že se dostala za měsíc!!!!to je pitomost :scared: :ogre:Večer až bude LM fotbal tak už bude družice za marsem za Marsem :razz:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemHoši, Hoši, a co tak vzdálenosti satelitu od země a vzdálenost Měsíce od země vám nic neříká? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemŽe by nám ty družice odletěly od země tak daleko, že by se schovaly za měsíc... To je mi novinka... :))) |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícem:lookaround: no, měsícem to určitě nebylo... Dvakrát v roce je Slunce, družice a Země v jedné ose a dojde k výpadku příjmu na pár minut.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemPriemerná vzdialenosť medzi Mesiacom a Zemou je 384 403 km a satelity su 36000kmcinsky prijimac
|
rudo281
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemsatelitní družice je taky dobrý... :)) to je jak lidová demokracie :-)Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemČistě technicky vzato, ve chvíli kdy prochází měsíc za družicí, se opravdu zvýší přijímaný tepelný šum, ale tipnul bych si, že je to sotva měřitelné, natož aby to rušilo příjem.U slunce je to pochopitelně něco jiného... |
Martin79
![]() |
|
Když může být"Sun outage", tak i "Moon outage", zvláště při úplňku, kdy je svit Měsíce přímo propalující - uááááááááááá :laughing: R^ |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemChlapy, ale som sa zasmial. Dobra debata do humoristickej relacie, Myslim to vazne. |
Johny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
KatalukPriznaj sa,ze si pracoval s riedidlom???Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemTo nevypadá na ředidlo ale Toulen. |
skynett
![]() |
|
RE: Rušení měsícemDal si toho víc než měl.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
skynellToLuen, ne Toulen. Ten nikdy neexistoval, jen to nějaký pako zkomolilo a teď se toho neználci chytají. Dokonce jsem v televizi od "hlasatelky" uslyšel "verlyba" a už jsem tu bednu chtěl rozmlátit jako těch 10 před ní :-). |
gaston
![]() |
|
Opravaskynett |
gaston
![]() |
|
to gastonJá mám často "bird outage".Ty ptačí s*ině si sedají všude :laughing: |
Martin79
![]() |
|
RE: Rušení měsícem/jedine vysvetleni mi tedy je, ze druzice se dostala za mesic a tim doslo k vypadku .../To mi připomnělo jeden vtip jak dva policisté vyšetřovali pád letadla, a jeden se ptá druhého co napíšeme do zápisu? Napiš letadlu odpadla vrtule a tím pádem havarovalo, a ten druhý mu říká co si blbý nyní jsou proudová letadla, dobře tak napiš že vypnuli elektrický proud a letadlo padlo. |
skynett
![]() |
|
to je jak...soudruzi, poletíme na slunce...hurá..až žije strana... prosim , prosim, ale slunce je žhavé - shoříme.... hmm...??????? soudruzi..už to mám.... POLETÍME V NOCI hurá... ať žije strana. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemTo bylo preci:Guljaju po bulvare,dengi ja propil v bare i mnogo devocek ja poljubil,kakaja natura ,takaja kultura ,kakaja kultura takyj narod...sovetskijTovarysci,privezli kombajny ...huraaaaaaaaaaaa, no ony rucnyje ...fujjjjjjjjjjjjjjjjj, no ony sovetskije huraaaaaaaaaaaa Jinak to nejlepe vystihnul "flanger":) R^ |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Trochu vážněUmím si představit, že i Měsíc dokáže odrážet radiové signály. Ze Země se toho vysílá opravdu hodně.Klidně mohlo dojít ke vhodné konstalaci, kdy se na přijímací parabolu dostal odraženej "radiovej bordrel" pocházející ze Země . Klidně mně kamenujte, tohle je přece jen nějaké, velice pravděpodobné vysvětlení. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |