![]() |
|
Rušení měsícemAhoj, vecer jsem koukal na Novu a najednou zacal blbnout obraz, tak jsem sel k parabole, tam vsechno ok, ale vsimnul jsem si mesice, ze je stejnym smerem, jako mam otocenou parabolu, jedine vysvetleni mi tedy je, ze druzice se dostala za mesic a tim doslo k vypadku ... :fuming: :fuming: Jen se divim, ze to tady jeste nikdo nezminil ? :dead: |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemJeště pro Kataluka, Měsíc je podstatně dál, než stacionární družice. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
to OrionTo je asi taková pravděpodobnost, jako že se výbuchem v tiskárně pečlivě vysází slovník cizího jazyka :laughing: Rv |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemTak abyste nevymýšleli další možné i nemožné teorie, tak měsíc včera ve 21 hod. "projel" pod Astrou, ale s elevací jen 24,7. Takže to nemohlo nic udělat ani kdyby tam byl DVB-S vysílač. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemJeště pro Kataluka, vypni počítač, nebo ti ho vaši ústavní zřízenci seberou, a dostaneš studenou sprchu. ;) |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemUž tady z toho blbnu, Astra napíšu s velkým A a Měsíc s malým m. :(( |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
orionAhoj mas pravdu .Ale jak kdy a jak pro koho.jirka jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
Tak to je mazecTak už jsem se dlouho nenasmál. Bohužel to někteří myslí váženě |
gozer
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemVrátnice byla dobrá, ale mě se víc líbil šibal se stranou.. :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemRušení Měsícem má vliv pouze na satelity umístěné na 361st. Na Astru vliv asi nemá. Ale tohle mohlo bejt dobrý téma na Apríla. Snad někdo příští 1. duben zase něco vymyslí. |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
re:ruseni signaluno ,proc ne?klidne se to muze stat.napriklad slunecni vetry odrazene od mesice umi velice dobre rusit signal.natoz na primo k planete.ctete i neco jineho nez parabolu,psali o tom na netu zrovna pred tydnem. |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemmoonlight,moonlight,můnlláááájt |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícemTěch 361st je East nebo West?Velice děkuji. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Pro Tomik535:Pochopitelně 361North pane kolego. Ještě mě napadly měsíčky kolem Jupitera. Těch je tolik, že se mohl některý zatoulat k Astře. Jupiter je neuhlídal. |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Rušení měsícem:laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |