![]() |
|
Český rozhlas má nového generálního ředitelea bude se šetřit a propouštět.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
ČRoNo uvidíme, řekl slepý. Hlavně ať konečně udělá, nebo se pokusí v rámci svých kompetencí udělat něco s Radiožurnálem. Od té doby, co tam byla chvíli ta megera Tachecí, kterou všichni nenáviděli, a co se pak kvůli tomu sesypala a skončila na psychiatrii, je z této stanice absolutní blud, druhá frekvence 1, kterou si ona udělala z tohoto media a bohužel ani po jejím odchodu s tím nic neudělali, nedá se to poslouchat. Oproti původnímu radiožurnálu "nebe a dudy" , absolutní propadák.Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Český rozhlas má nového generálního ředite...Saxone, tenhle výsledek byl naprosto předem jasný. Konečně má Mrs. Jaklová a ODS možnost přímo kontrolovat vysílání ČRo. Tudíž se můžeme brzy dočkat kvůli úsporám i zrušení ČRo 4 - Radia Wave v rámci "úspor v rozpočtu". Uvidíš. Takhle nějak to nakonec dopadne. Rada to posvětí a je to.Používejme mozek
|
King
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Český rozhlas má nového generálního ředite...Snad nebude tak zle. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Český rozhlas má nového generálního ředite...První by měl vyletět tvůrce playlistu.Ty normalizační hity co jedou denně furt dokola...Saxone,o Tebe nemám obavy,jistě byses uživil i jinak.Každopádně nikomu nepřeju,aby přišel o zaměstnání,leč dnes to nemá asi nikdo jistý.Hezký večer všem. |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Český rozhlas má nového generálního ředite...Díky, já o sebe taky strach nemam, já tam jsem totiž na práci, která se prostě v rádiu dělat musí, stejně jako řezník jezdí na jatka a pod. ;)A navíc, ta moje výplatka by stejně Rozhlas nevytrhla. :)) Co se té hudby týče, já jsem se za ty roky smířil s tím, že se mi naše hudba líbit nemusí. Někdy je to peklo, ale dá se to vydržet. Naštěstí, doma mi nikdo do playlistu nekecá... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
re :saxonCelá koncepce Čro je o ničem.Podívejte jak je nastaven rozhlas v Německu,nebo Rakousku,nebo třeba i Švýcarsku.Ani jedna jejich zdejší stanice na FM mne neoslovuje RvKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
lubbikJá tohle nekomentuju, nezlob se.Netvrdim, že je vše OK, ale dobré věci tam jsou. Jsem ještě mladej člověk, ale třeba z rádia Wave se mi dělá špatně, především z těch speakrů. CRO 1 neposloucham kvuli hudbě/na to mam svou fonoteku/, ale kvuli informacím a publicistice a uplně mi vyhovuje. CRO3 nemá u nás konkurenci. Tímto končim. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Český rozhlas má nového generálního ředite...No, už aby ten nesmysl zvaný ČRO zabalili nebo alespoň výrazně omezili.Proč musím povinně každý měsíc platit za takové (nevhodné slovo)? ;P |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Český rozhlas má nového generálního ředite...Musíš akorát umřít chudáku.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
re:Chápu tě,ve tvé pozici nelze vše říci.Jinak Tachecí přišla s koncepcí,která se líbila vedení a měla podporu,takže to byla věc Václava Kasíka.Radiožurnál byl pro mne nejzajímavější za M.Konvaliny/někdejšího zámořského zpravodaje.Myslel to opravdu dobře,našel bych i emaily,které jsme si psali.Jinak celková koncepce ČRo je kočkopes.Mnoho pořadů,hudby a zprávy a typy jednotlivých pořadů se překrývají,další naopak zcela chybí.Úroveň a styl mají snad jen ČRo Brno a České Budějovice,nebo Hradec-čímž neříkám,že je poslouchám.Region,to je něco jako AT Rádio Wien,ale v režii ČRo,co to je?Víš jak vznikla jeho koncepce?Dva mocní "kluci" v Praze si řekli "hele,ten Blaník má dobrou poslechovost,tak ho obšlehnem...Vím to od člověka,co dělal v Regině,ještě než to tam takto "vylepšili".Region zde na Vysočině-cílová skupina Mařka z teletníku a Pepa z traktorky,písničky na přání mne v tom vždy utvrdí.Tomu se technici z Jauerlingu divili,proč ještě dnes poslouchají lidi u nás jejich programy,zda tam nemáme nějaké slušné stanice...Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
![]() |
|
RE: Český rozhlas má nového generálního ředite...Chudák jsi ty Saxone. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
lubbikNezapomeň na ty fotky, já je pošlu snad zítra.Už jsem koupil ta Onkya/ Integru i toho starýho krasavce/. Tachecí mohla mít koncepci sebelepší, ale chovala se jako kráwa, to je pak těžký... Já si beru v kařdém rádiu jen to zajímavé, co se mi líbí. Antenne Bayern se ráno také nedá posluchat, v Beatu když pouští zábavovky, hudbu v CRO1 taky nemusim, ale jak říkám, najdu si tam svoje. Jdu lakovat lampáče Telefunkem, čau. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
re :saxonJdi raději spát,já tedy jdu,dělám teď panelák a to je v jednom pěknej záhul,ale výsledky se již dostavily,mám tam všechny AT muxy z Jauerlingu a všechny tři od tebe.Lidi jsou spokojený,že budou mít opět rakušáky a ti za míň se těší na Novu "K"inemu,to už je snad lepší "C"inemu.Pobavíš se no,babičky do tebe cpou zase buchty...Fotky ti pošlu,měj se R^Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
![]() |
|
![]() |