![]() |
|
Ferguson FK 7900 UCI zápisy na kartu skylink?Mám jen dotaz jaký Sw.aby tam procházely zápisy na skylink kartu, skoušel jsem verze sw. 2.0.7, 2.0.8, 2.0.3 a nějak nejdou nevíte jaký by byl spolehlivý jestli teda už nejaký je. Údajně u verze 2.0.8 by mělo jít EMU skoušel jsem,ale nic, nevím jak se dostat na klíče pokud to vůbec jde.Díky za odpovědi. :(( |
Mihajl
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
Babui + Tomik535Propagátoři tohoto užasného strojku ti jistě poradí. Zdá se mi to, nebo vidím na každé straně problémy tohoto krále SD?Co tak udělat pro ten krám zvláštní forum? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
re:Ferguson FK 7900 UCI zápisy na kartu skylink?nevím proč si mě vůbec bereš do úst...Je to rukama a o tom si tu informaci najít... Na fergusonu FK 7900UCI funguje kartička skylink bez problému. Nebo né, tobě to nefunguje? také ho doma nemám...a proto se nevyjadřuji (4xHD stroj-místnost) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
Re : BabuiNemáš uplnu pravdu. FK 7900 má svoje problemy. Testujem tento prijimač už mesiac a stále viac a viac sa priklaňam k FK 6900. Konkretne som o tom písal vo včerajšom príspevku. |
PaliK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
re:Ferguson FK 7900 UCI zápisy na kartu skylink?o tom jestli mám pravdu nebo nemám musí rozhozhodnout uživatelé, stroje, které jsem měl na "revizi" šlapou s kartou skylink bez problémů včetně zápisů k prohlédnutí.Jinak určitě svoje problémy mají, ale jak říkám řeč je o zápisech. V době, kdy jsem to dělal jsem neměl k dispozici modrou skylink a ta skutečně myslím nešla, teď ji mám , ale nemám zase přístroj, takže nevím jestli je zakopaný pes v modré skylink... Dá se to řešit s výrobcem nebo třeba ze Saprem, nemohou přece pouštět výrobky s chybnými čtečkami, ten původní tovární originál originál prostě šlapal... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Ferguson FK 7900 UCI zápisy na kartu skyli...Nová Gitalka, nový skylink. Aktivace + zápisy OK, modrou nemám. Emu funguje, jak už napsal Bob, je to rukama.Novými sw pouze čekám opravu titulků, další malá chybička, že po zapnutí vždy nastaví formát 16/9 mě netrápí, přijímač je primárně určen k tomuto typu tv s hdmi vstupem. Nj, Juzek no. Co na to říct? :))) Kdo nemá HD a jezdí ve Š100, tak není normální? Na dojezd na chatu to je docela dobré auto. Stejně jak ten SD přijímač(bez poláků z 19.2) na občasný víkend či dětem do pokojíčku. Ale já mu to neberu. Přeje každému to nejlepší, to je dobře. Jen ne každý to potřebuje, využije nebo je ochoten zaplatit. HD přece není jen o přijímači, ale i o zobrazovači, nabídce a ceně programů. Nebudu každého, co jezdí ve Š100 nutit do Bmw, když může být spokojen i s novou škodověnkou. Není to jeho priorita. Vyjede si s vnoučaty na svou chatičku a nějaký Babui, Tomík nebo Juzek z paraboly jsou mu ukradeni. Proto mě tvá zarputilost vůbec netrápí. :8) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Ferguson FK 7900 UCI zápisy na kartu skyli...No když říkáš že zápisy chodí tak jak je možný že když jsem aktivoval multi balíček na bílý skylink kartě tak mi naběhla jen část programů a to byl zapnuty dvanáct hodin a na čt1 a stále nic a co se týká EMU ještě jsem nepřišel na to jak se dostat do klíčů a to jsem odskoušel i nejnovější SW 2.0.9 a také nic tak by mě zájímalo na jaký sw.vám to vše chodí nějak se mi to nezdá. ;P |
Mihajl
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Ferguson FK 7900 UCI zápisy na kartu skyli...Možná by stačilo se trochu uklidnit. Nikdo ti to tu nebude psát podesáté, stačilo použít vyhledávač.Tady máš nápovědu, já končím. http://board.satportal.to/fk-3900-usb-fk-6900-cr-fk-7900-uci/40146-first-emu-software-7900-a.html Mimochodem, dnes zase nový soft 209. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Ferguson FK 7900 UCI zápisy na kartu skyli...poprawiono samoczynne przełączanie systemu PAL na PAL-IZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |