![]() |
|
Monoblok Mascom QuadZjistil jsem u nového MB výpadky při přepínání ve spojení s receivery Homecast S3000. Dokonce momentálně vypadl i jeden ze 4 výstupů..a chová se podivně (síla signálu poskakuje jak postřelená z 0-hausnumera, kvalita 0)Nastaveno mám Diseqc A (A1) a Diseqc B (3A/1E)klasicky ...ale nevím proč 2 výstupy chodí obstojně dobře a 2 špatně nebo ten jeden teď už od včerejška vůbec..dá se v receiveru nastavit vhodnější přepínání?..nebo mám spíš věřit, že je MB opravdu vadnej? Kabely nestejně dlouhé a cca do 20m délky.Díky za radu. ;) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Monoblok Mascom QuadHomecasty jsou hodně vybíravý na LNB a diseqcy. Když připojíš na ten kabel místo S3000 jiný stb tak ti pojede v pohodě, pokud není ten lnb vadný. Jinak nastavení pro lnb máš v pořádku. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Monoblok Mascom Quadpřehodit výstupy z LNB a bude jasno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: Monoblok Mascom QuadHomecast neni zrovna moc vybiravy, jede s kde cim, zato zarozeni od mascomu jsou posledni dobou hoooodne poruchove, monobloky tak 1 ze 3 do 2 mesicu KO. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
@J aTak jsi měl zrovna na ty S3000 štěstí, já záse smůlu. |
netace
![]() |
|
RE: Monoblok Mascom QuadJa jsem je daval vic nez dva roky, ale pamatuju si na tvuj problem s LNB vs. Diseqc. Ovsem pak sla poruchovost dost nahoru a mely celou radu dalsich problemu a nedokonalosti, tak jsem presedlal na jinou znacku. To jsi jeste ale nezazil takove Opentely, ty jsou teprve vybirave na diseqc prepinac. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Monoblok Mascom QuadVelice dobrá paměť R^, to byla doba kdy jsem se do satelitní techniky vrhnul po hlavě. Proto jsem psal o těch S3000, že jsou vybíravý. https://www.parabola.cz/forum/topic-30784/1/ |
netace
![]() |
|
![]() |