Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

MTV HD

Viete mi niekto poradit ako sa dostat k tejto stanici? Pred 2 tyzdnami som pisal na skylink, prisla mi odpoved v zmysle" cakajte na novinky od 1.10.2009" no a dockal som sa v ramci HD detskej stanice pre retardovane deti / po opakovanom sledovani tejto uzasnej stanice budu/ a " setrica obrazovky" My zen.tv.. Ak maju byt toto novinky.... Rv

vetiver
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MTV HD

Hmmm já si zase myslím že MTV je pro retardovanou mládež..
Ale je to jen muj názor..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

MTVNHD ti jede na 19,2°E 11778/V/27500 3/4 . Na to jak na to už by jsi si měl poradit, jsi tu dost dlouho.

netace
Registrace: 12/2008

kde to je ....mi je jasne ...pytam sa na legalnu cestu objednania ..."netace"

vetiver
Registrace: 11/2006

žádná MTV stanice u Skylinku zatím nebude. Glisník celkem jasně napsal, že programy jako VH1 Classic nebo MTV HD jsou vázaný na zařazení připravované MTV CZ od Novy. a Nova si tu svojí připravovanou stanici cení neúměrně vysoko, takže je to pro ně nepřijatelný. osobně tomu věřím, že za ten šit budou chtít asi hodně

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

legální cesta neexistuje. existuje sharing nebo objednání zahraniční platformy přes někoho s bydlištěm v tom státě

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

mrkni třeba sem a nejlépe ti poradí "skohy"
http://www.satsklep.pl/index.php?s=produkty&id_kat=250&producent=0&gclid=CLrR3vKbm50CFcKDzAodcWpH1g

netace
Registrace: 12/2008

..neporadi na ofiko MTV HD jsem kratkej pouze na SD verze ale pochybuju ze se tam neco hraje jesrli cekas videoklipy v HD tak to se asi nedockas spis tak nejaky talk show (mejch16,pimp my ride,a nejaky dalsi kravoviny co si MTV sama vyrobi a pak mozna "uzasny"reklamy to vse asi v HD bude mozna pak jeden koncert na vanoce ;)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra