![]() |
|
opticum multiroomAhojte má niekto skúsenosti s týmto prímačom? Chcel som len vedieť či funguje na dvoch TV bezchybne. |
boban
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
re:opticum multiroomUplne bezchybne to nejde..sem tam zamrzne obraz..odozva z druheho primaca cca 3 sekundy,posuv obrazu oproti zvuku...no je tam co vylepsovat.:-)skystar2+optibox,
|
ucholator
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 260 |
![]() |
|
RE: opticum multiroomje to šrot, který žádný odborný a seriozní prodejce nenabízí ;POctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
opticum multiroommontoval som ho kamosovi,ma k tomu aj motor. sem tam prdne motoru a sem tam zamrze,ale za tie peniaze budem ho brat ved je na 2 telky.sice je pravda,ze je to srot ale co uz ved tak mozem hodnotit aj co mam doma homecast,hned po zaruke mi zacal robit velke divy.v dnesnej dobe vzdy neplati ze cim vacsia cena tym vacsia kvalita |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: opticum multiroomPřesně tak. Za ty prachy se prodá i suché z nosu. :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: opticum multiroomTak nevím na co ten můj brácha kouká,má ten váš šrot asi 2 měsíce a zatím to šlape,jasně že to není dreambox ale oni nejsou nároční. :))) |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: opticum multiroomTo je lepší dva samostatné přijímače Showbox a kartu sdílet přes RS 232...funguje perfektně bez prodlevy, vzdálenost třeba 30m i více a výborná SW podpora - což bude důležité při přechodu z cryptoworks na irdeto... R^Navíc PVR apod. http://www.kramky.cz/digitalni-televize/komplet-multiroom-pro-dve-tv Ta conaxová čtečka s dolepeným cryptoworksem u Optikum - problémy do budoucna. Rv Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: opticum multiroomPřiznám se, že jsem to včera poprvé v životě namontoval. Tedy jen pár postřehů.Majitelé, co si to koupili v Makru tomu samozřejmě prd rozuměli. K jejich smůle měli obývák s novou plasmou Samsung na druhé straně baráku, než kde šla umístit parabola. Pokojík se starou 55crt byl hned za stěnou paraboly, kdyby měli dva samostatné stb, kabel k němu by nepřesáhnul 3m. Jedna možnost byla tedy umístit stb do pokojíku (kabely 2x3m pro oba tunery) a kabel kabel z modulátoru složitě přes půdu do obýváku, aby jim nešel přes kuchyni s plovoučkou, kde ho nijak nešlo schovat. Přiznám se kdyby tam místo té krásné nové 107cm plasmy měli crt tv, tak mlčím, udělám to tak a naprosto nic by je nenapadlo, doteď koukali na nesledovatelný obraz z analogu. Ale takovou zběsilost, že jim k plasmě potáhnu signál z modulátoru jsem se neodvážil. Říkal jsem si, jestli k nim přijde někdo, kdo tomu trochu rozumí, tak budu za největšího blbečka. Takže stb šel do obýváku a tři kabely přes celý barák, celkem 60m. Večer mi volali, že jim nehraje nova, pomohl restart zadním vypínačem. Jinak přepínání kód. programů je u room2 rychlé, pouze občas kratší prodleva. Menší nevýhodu vidím v tom, že s absencí displaye u room 2 vlastně ihned nevíte, jestli jste si druhý tuner zapnuli, ir senzor by mohl po dobu bootování aspoň blikat. Přístroj po zapnutí nabíhá velmi dlouho, může stát, že ho zkusíte zapnout znova a vlastně ho zase vypnete. Vysolili cca 15000 za plasmu a ušetřili dvojku oproti řešení s dvěma showboxy (které jsem jim předtím doporučil), při kterých by nemuseli kupovat navíc cca 35m kabelu, obě tv by jely na RGB a semtam si mohli něco i nahrát. Ale chápu to, nevěděli do čeho jdou, koukali prostě na cenu a já jim bránit nebudu. Kdo chce kam, pomohu mu tam. Hezký den, musím letět. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |