Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Humax 2000 HDCI a ITV HD

Tak nevím jak dál. Soft 10016. Naladil jsem Brit Shorts, ve Formuli upravil parametry PMT 3400, VPID 3401, APID 3402, PCR 3401, NID 59, SID 10510. Zpátky do Humáče a kontrola parametrů OK. Ale po první volbě programu (v době kdy na ITV neběží program) se spustí zvuk, na obrazovce DD, kino detekuje DD. Obraz nejde. Zpět kontrola parametrů a VPID je nyní změněn na 8192, ostatní zůstalo správně. Pokud ve formuli zadám PCR 2317 (jedna zpráva o stanici v Parabole), po volbě kanálu se samovolně změní VPID na 8192 a PCR zpět na 3401. Tak to zůstane a k návratu na správný VPID pomůže jen přepsání z Formule a opět jen do prvního spuštění. Pokud změním SID na 0, k těm samovolným změnám nastavení nedochází, ale nefunguje ani ten zvuk. Tak borci, jestli můžete, poraďte. Ještě to zkusím při běžícím programu na ITV HD a jinak jsem v koncích.

Vrzot
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax 2000 HDCI a ITV HD

ještě zkus změnit SID na nějakou nesmyslnou hodnotu (třeba 10150), některý resívry to tak vyžadujou. některý taky vyžadujou, aby se přepínalo na ten feed z nějaký HD stanice (nikoliv SD)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Dík. To přepnutí z jiné HD stanice jsem zkoušel, ale ten SID jsem dával jen na "0" nebo 10510, tak to ještě zkusím na něco jiného. Jinak ve Formuli je v nastavení transponderu hodnota T SID a teď nevím, kolik to bylo, určitě ne 10510. Co je to za hodnotu? Nastavil mi jí tam zřejmě přijímač při naladění toho BritShortu.

Vrzot

Cus chlapi, mam taky Humaxe HDCI 2000 po dlouhem hledani na internetu jsem se dostal k tomu, ze jsem zprovoznil ITV HD na svem Humaxu. Nasel sem na anglickych strankach funkcni settings s ITV HD. Tak jsem z nej nakopiroval jen ITV HD radek, a dal ho do sveho settingu. ITV HD mi pak naskocilo, po 10 vterinach i DD zvuk. Tak jsem to vyfotil a tady mate dukaz ze to prece jede na Humaxu.
http://img183.imageshack.us/i/dsc01575jm.jpg/
Tak tady mate odkaz na ten settings diky kteremu se mi to podarilo rozjet.
http://www.edisk.cz/stahni/17276/Channel_List_03_May_08_for_DiseqC_1.0_with_ITV_HD-by_Magwitch.fdf_294.13KB.html

lukyy
Registrace: 2/2008

Lukyy! Jsi úžasnej !!! :-) Určitě to přes víkend zkusím. Jinak pro Vortimonda: Máš pravdu, že hodnota SID ovlivní samovolné měnění parametrů VPID, APID a PCR. Když jsem např. zadal SID 10500, po prvním spuštění programu se mi samovolně změnily všechny tři hodnoty (na 8192, 8192 a 8191). Zkoušel jsem nastavit různé SID, ale na jakoukoli jinou hodnotu než 10510 mi nešlo vůbec nic. Zkoušel jsem tedy asi jen 10 různých hodnot. Teď zkusím ten setting od Lukyyho. .-)

Vrzot

Ještě pro Lukyyho: Ten setting jsi načetl do Formule ?

Vrzot

Jo, do formule a tam jsem je otevřel vedle sebe a přenes ITV HD do svého.

lukyy
Registrace: 2/2008

@Vrzot

Ty stejné problémy.VPid se přepíše na 8192.Kdyby jsi na něco přišel,tak dej vědět.

milord
Registrace: 12/2005

To milord

Použil jsem řádek z toho settingu od lukyyho a běhá to. Teď momentálně se "služba neposkytuje", ale mám obraz a zesilovač dekoduje DD, tak to snad bude dobrý. Lukyy díky. :-)

Vrzot

To Vrzot

Díky!Zkusím to.

milord

@Vrzot

Tak jsem zkopíroval řádek a pořád nic.
Když,tak mě napiš na mail.Díky

milan11@volny.cz

milord

To Milord

Ten řádek se mi zkopíroval bez transponderu, tak jsem ho tam musel doplnit a providera také. V nastavení transponderu jsem pak ještě upravil Fake Nid na 231 (původně se mi tam načetlo 202). Tenhle transponder jsem si načetl do Humaxe naladěním Brit Shorts (freq. 11427H 27500, fec 2/3) a pak jsem to ve formuli opravil podle toho settingu.

Vrzot

Vyzkoušeno na filmu v sobotu večer. Šlape jak fík i se zvukem! Lukyy dík!

Vrzot

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra