![]() |
|
paket =Technisat radio= a =MTV Unlimited=ZdravimMam dotaz ohledne paketu "Technisat Radio" ktery vysílal na ASTRA 19.2° a frekvenci 12.670 GHz / V / 22000 / 5:6 Nema nekdo tuseni kam se tento balik radio stanic podel ?? aneb jak se ted dobíjí karta na paket MTV Unlimited ?? diky |
Flavius
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: paket =Technisat radio= a =MTV Unlimited=Společnost TechniSat zcela náhle a neočekávaně upustila od všech mediálních aktivit. Dne 30. 9. 2008 bylo ukončeno vysílání nejen rozhlasových programů rozhlasového paketu TechniSat včetně zpravodajské stanice Radioropa Berlín, ale též i tematické firemní televize TechniTipp-TV. V nabídce nyní zůstalo už jen předplatné na televizní programy MTV. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: paket =Technisat radio= a =MTV Unlimited=2009, nie ? :))) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: paket =Technisat radio= a =MTV Unlimited=já som vám to včera hovoril že roka a dona skončia a jeto tu :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: paket =Technisat radio= a =MTV Unlimited=Nie,pred rokom ukoncili vysielanie radiiČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: paket =Technisat radio= a =MTV Unlimited=http://www.techniradio.de/skús tuto 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
re:Nemusim to zkoušet, muzu ti dat stranku s navodem jak se to dela ale docela mi ted neni jasne jak prodlouzit nebo obnovit predplatne kdyz se po zadani cisla karty a cisla kuponu na netu mela karta nechat bezet na radio programu "StarSat Hit Express" a jestli impulsy pojedou i z jinych programu neni nikde receno. |
Flavius
![]() |
|
RE: paket =Technisat radio= a =MTV Unlimited=Musia ist aj ked to nechas pustene na niektorom MTV-cku,alebo VH1-ckeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: paket =Technisat radio= a =MTV Unlimited=spis tady:http://www.techniradio.de/Freischaltung/ kdyz tam uz neni startovaci program tak si to normalne zapnes pomoci teto tabulky nechas to na mtv music (ta je urcite nemecka)a melo by ti to normalne naskocit nejlepsi je to udelat v zakrytu o 2-3 dny drive aby nedoslo k uplnemu vypadnuti programu takto jsem to delal minuly tyden znamemu a v pohode ja to budu resit az za 14 dni to mi konci rocni ticket ale jak jsem psal jiz vcera tak mi prodavac v media marktu minuly tyden prodal 2 tickety a nic o vypnuti nerikal takze pevne verim v trvanlivosti pripojeneho conaxuFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
re:Aktivace v poradku. Zadal jsem to na jejich strankach cislo kuponu a cislo karty, prepnul na program VH1 a zapis tam byl jeste driv nez jsem stihl proklikat menu primace.Omlouvam se za zbytečný poplach. |
Flavius
![]() |
|
RE: paket =Technisat radio= a =MTV Unlimited=Abych nezakládal zbytečně nové vlákno, mám dotaz v souvislosti s příjmem sat. rádií: existuje ještě na nějakém satelitu příjem žánrových stanic typu MusicChoice, nebo XtraMusic, či něco podobného a které hrály non-stop? |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@ simonurčite na 28.2E vo Videoguarde u Sky UK, niečo málo kusov si tuším ponechala ešte aj Sky Deutschland. Takisto je čosi u Sky Italia a Polsatu.Obávam sa ale, že žiadna z možností nie je pštros friendly... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
re:Dle oficialniho vyjadreni spolecnosti Technisat ktere mi prave prislo, aktivace MTV baliku probíhá skutecne na programu "MTV Music" ale impulsy jsou vysílany na vsech 6 programech. |
Flavius
![]() |
|
![]() |