, sekce: Skylink |
|
České titulkyDnes jsem si aktivoval ochutnávku programů Skylinku a neběží mi české titulky u NG Wild, jen u NG. Máte to také tak ? DíkySkylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
|
|
RE: České titulkyMusíš si zapnút v menu prijímača DVB titulky |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE:A na NG Wild jsou titulky? Já mam dojem že ne. A to taky je ten duvod proč ti nejdou. |
kdoporadi
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 259 |
|
|
RE: České titulkyJá se ptám, protože v Digi mi jdou.Skylink + O2TV
|
kvasnak
|
|
RE: České titulkyDVB titulky jsou jak na NG tak NGW u NG jsou i TTX titulky. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
|
|
RE: České titulkyDVB titulky sú všade aj na Cinemax...len musíš mať vhodný firmware na ten, ktorý prijímač... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: České titulkyJá to tedy na MASCOMU MC1101BCR nemohu najít, abych titulky na NG Wild rozchodil.Skylink + O2TV
|
kvasnak
|
|
Kdyžti teda jdou v DIGI proč by neměly jít tady? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: České titulkyNa Digi mám offico Humax II.Skylink + O2TV
|
kvasnak
|
|
titulkymam Mascom 2000, nevím jestli je to stejný, u mne to tak funguje ..zmáčkni červený puntík na dálkovém ovadači, vyjede ti tabulka a šipkama si navolíš co chceš, i titulky v češtině. |
skivo
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 12 |
|
|
RE: České titulkyty starší mascomy to neumí. tenkrát se to ani moc nepoužívaloVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: České titulkyVortimond, díky za informaci, to není příjemné zjištění. :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
|
|
RE: České titulkya už to asi umět nebudou :))) protože podpora ze strany homecastu dávno skončila a mascom se asi do nějakejch větších předělávek pouštět nebudeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: České titulkyPřitom tak starý není, pořídil jsem si ho loni před vánocema.Skylink + O2TV
|
kvasnak
|
|
RE: České titulkymyslím skončila, jakože se dá čekat třeba update seznamu družic, ale ne velký změny. problém je v tom, že ty sd přijímače od mascomu a homecastu jsou určený prakticky jedině pro německej a rakouskej trh. a tam se titulky prakticky nepoužívaj.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: České titulkyDnes mi přišla odpověď z technického střediska Skylinku ohledně titulků u programu NG:Mrzí nás, že máte technické problémy s výrobkem Mascom. Teletextové titulky zobrazují všechny přijímače Mascom bezproblémově. DVB titulky vysílá pouze program ČT24 a to ještě v omezeném čase odpoledne a program NGC. Pokud Vám nefungují txt titulky doporučením pro Vás je obrátit se na prodejce, který Vám satelitní přijímač Mascom prodal a namontoval. Skylink + O2TV
|
kvasnak
|
|
@kvasnakhttps://www.parabola.cz/forum/topic-42136/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
@Tomik535Dík, dnes je mi jasné, že bych do takového šrotu nikdy nešel, který neumí ani DVB titulky. Hlavně že to byla akční nabídka Skylink komplet. RvSkylink + O2TV
|
kvasnak
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|