![]() |
|
Disney Channel na 23,5Myslel jsem si že Disney Channel,jako prestižní kanál bude dbát trochu o svou technickou kvalitu,ale je pro mě velkým zklamáním když jej dětí sledují a najednou je tam pohádka v madarštině (a není to poprvé za tak krátkou dobu vysílání tohoto kanálu). Myslím,že by si měli dát trochu pozor technici na obavovacím pracovišti (nebo odkuď to vysílají),výdyť je to kanál pro děti. :fuming:TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
RE: Disney Channel na 23,5tohle je jistě všechno na tak mizerný technický úrovni už od zdroje, že bysme se všichni divili. a programově díky bohu za stanice jako history, kde se ta východní verze prakticky neliší od tý západní. prestižní stanice je tak možná disney cinemagic hd. sleduj ten program:http://uk-tv-guide.com/list/Disney+Cinemagic+HD/2+October+2009/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Disney Channel na 23,5Ta maďarština mě takéštve, zrovna dneska ráno to bylo také. Tady jde vidět, že ČTÚ místo aby to sledovala, raději dává pokutu por-no kanálům za to, že zde dávají por-no (a musí na to čumět) :laughing: :laughing:Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
@ Dejfveď si trocha poupratuj v tých inštitúciách... Miešaš hrušky s jablkami a všeličím iným... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Disney Channel na 23,5Když máte zrovna některej pořad v madarštině, tak stačí přepnout na maďarský jazéček a je to v češtině a pak opět z novu do češtiny. Aspoň tak to šlape na DIGI TV. |
jarsonek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Disney Channel na 23,5U CSLinku/Skylinku je iba jedna audio stopa (CZ),takze tazko nieco prepnu :)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
![]() |