Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

ČTÚ + Včelná + Konkurenční web

1. Chtěl bych poprosit o odkaz na stránku webu ČTÚ, kde jsou v seznamu uvedeny kompletně všechny DVB-T sítě včetně lokálních, nejsem to momentálně schopen najít. Dík.
2. Operace na Včelné včera proběhla téměř podle plánu, jen se bude muset ještě upravit držák na jedné ze dvou antén.
Taže momentálně ne zcela optimálně sladěn anténní systém. Výkon 200 W není ještě optimálně vyzářen.
3. Včera mne zase nasr-ly článkem na konkurenčním webu. Že jsem byl rudej. :fuming:

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Ahoj myslíš toto ?

http://www.ctu.cz/ctu-online/vyhledavaci-databaze/prehled-televiznich-vysilacu.html?action=station&f_transmitter=&f_channel=&f_pol=0&f_station_name=&f_druhvys=523

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Jo, to je ono.

Vím, že ty přehledy jsou tam na dvou místech.
Nevím, kdo má ty stránky na svědomí, ale dost blbě se mi v nich hledá.
Tak dík. R^

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat

Ty druhé jsou tady.

http://dtv.ctu.cz/vysilace

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Koukám.

Mají tam špatně ty Klimkovice.
Ty přece vysílají v Téčku v 16QAM.

Jaké je vlastně obsazení toho muxu ?

mirasat

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra