Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

pre majitelov TECHNISAT DIGIT HD8

Pri nahrávaní na USB flash key/16GB/sa mi občas stane,že síce program nahrá,ale nepriradí mu názov.To znamená že z USB ubudne pamäť ale žiadnu položku nevytvorí,to znamená že nemám čo prehrať.Máte niekto podobné skúsenosti?Ak áno viete poradiť?Za každú radu srdečná vďaka.FW príjmača 2.40.0.5.

feko
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pre majitelov TECHNISAT DIGIT HD8

prodávám tyto stroje a včera mi přišel zákazník povedať, že měl ten samý problém. Sice to bylo na flešce 8GB a byla to nahrávka v SD, ale prostě mu jeden soubor nešel pustit, i když ukazoval zabrané místo v paměti.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

Tak tento problém se mi stal už několikrát, používám flashku verbatim 8Gb a už několikrát mi to taky provedlo a to ještě mám sat. vyplej a nahrávám pouze přes časovač. Pokud ho mám zaplej a začnu něco nahrávat, tak je poloviční šance, že zhruba po půl hodině nahrávání vytuhne a je po nahrávce (to mluvím o SD, HD jde téměř vždy po pár minutách do kytek).
;P Takže po těchto(a nejen těchto)zkušenostech už značku technisat nepovažuju za kvalitu, ale pouze za kšunt vhodnej pouze na sledování a nic víc. :8)

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

To je docela zajímavý,mě se to nestalo ani na flešce natož na WD 500gb.Naposledy v sobotu nahrání "Kam orli nelétají" a v pohodě. :O

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Jestli to neni prave tim pouzitim fasky. Vyrobce doporucuje pouzivat klasicky externi HDD s vlastnim napajenim. Me to zere jednu flasku ze tri, co mam. Asi to ma radeji plotny, nez svaby.

Hasna
Registrace: 3/2009

žadný smajlík RE: pre majitelov TECHNISAT DIGIT H

Měl jsem kdysi při použití pomalé fleš podobný problém, především se zázmnamem HD.
Podle mé zkušenosti jde pouze o fleš a její dostatečnou rychlost zápisu. S rychlými fleš nebo s HDD je zápis zcela bez problému. Bohužel značná část levnějších flaš má rychlost zápisu nedostatečnou.

kominik
Registrace: 11/2008

Minimální rychlost zápisu flash pro bezproblémový záznam je někde okolo 8 MByte/s. (Je možné, že některých značek flah bude třeba jako minimum ještě vysší hodnota)
U běžných HDD je rychlost zápisu samozřejmě dostatečná a s problémem jsem se u HDD taky nesetkal.

kominik

ja bych spis hadal, ze to je nulovou vyrovnavaci pameti u tech flashek. jako abych musel mit na ukladani streamu kterej nema ani 8Mb/s flashku ktera umi 64Mb/s to je velmi odvazna teorie. sice nemam zadnej technishit , ale podobny haluze mi to delalo na ipboxu, nepomohla ani flashka ktera umela zapisovat 12MB/s opravdu B a ne b !!!! strcil sem tam SATA disk a tohle sem uz nikdy nepozoroval.
mozny je , ze to nebude delat treba chvili po tvrdym restartu prijimace nez se zaplni pamet kterou to pak neumi obslouzit jako cache a neco to nekde priorizuje a jaksi to na to zapomene. nebo tak neco.
tak se na me nezlobte, zkuste nekakej usb disk v boxu a pokud i to bude zlobit poslete fuhrerovi na opravu

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

Ano, myslim , že absence vyrovnávací paměti v tom múže opravdu hrát určitou roli.Z mého pozorování přijimač občas potřebuje na okamzik do flash zapsat data vysší rychlostí a když to fleška nevezme, tak to při absenci vyrovnávaví paměti má popisovaný následek. Berte to ale prosím pouze jako pokus o názor. Podstatné je, že při použití rychlejší flash nebo pevného disku je provoz TECHNISAT DIGIT HD8 naprosto bez problému. Ověřeno cca ročním provozem :)

kominik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra