Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Mascom MC2100 USB a nahravani na FLASH na heslo

Dobry den,

vlastnime nasledujici satelitni prijimac, nicmene ma jednu neprijemnou vlastnost - nahravani na Flash pamet (16GB Corsair) se spusti jen asi ve 2/3 pripadu, v ostatnim se sice nahravani spusti, ale flash blikne max 2x a nic na ni neni.

Pomuze az odpojeni prijimace od site, pak jde nahravani ok. Nevysledoval jsem, cim je to zpusobene, zatim to vypada na nahodili problem. Disk pres usb redukci s napajenim se choval stejne.

Nemate nekdo podobny problem a jak to resite?

Dekuji.

rejča
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Mascom MC2100 USB a nahravani

Já mám ten istý problém,flash kluč tam dám ešte neš spustím prímač a nahrává ale ked zabudnem ho zastrčit tak akurát nejde,asi má problém načítat flash kluč potom uš pomože restartprístroja!

vito1
Registrace: 6/2006

RE:Mascom MC2100 USB a nahravani na FLASH na heslo

Mám ten samý přijímač a stejný problém,nahrávám na flash 4GB,chová se stejně - přijímač ukazuje že nahrává,pak na flash nic není atd.,zkoušel jsem i nahrávat na přenosný HDD-stejný výsledek,někdy ano,někdy ne...takže jsem HDD zavrhl.Pokud chci nahrát na flash,pomůže jedině vypnout přijímač zadním vypínačem,připojit flash,zapnout a po nabootování to funguje...takže z vaší i mojí zkušenosti usuzuji na problém firmware,bohužel toto na webu Mascomu nikdo neřeší,poslední aktualizace však opravuje DVB titulky na NGC,NW.

TV Samsung QE55Q85, TechniCrypt Irdeto CI+, karta SkyLink ICE, 23,5°E, DVB-T2 Praděd

hozby
Registrace: 8/2006

RE: Mascom MC2100 USB a nahravani na FLASH na...

dekuji za reakce, je to skoda, jinak velmi povedeny prijimac - psal jsem na mascom, uvidime jestli odepisi ... (mozna kdyz tam napiste taky, tak bude vetsi sance)

rejča
Registrace: 10/2007

Mascom MC2100 USB a nahravani na FLASH

řeším stejný problém. Odepsali Vám z mascomu? ja už tam psal taky.Tak uvidíme.

radimku
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra