![]() |
|
Ochutnávka SkylinkAko presne ste písali tu sms-ku, napr. pre balík MULTI? davájú sa tam medzery alebo nie? Lebo keď to robím podľa včerajšieho článku tak mi aj tak nič nejde. dik za odpovede |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkDej číslo karty,já Ti to objednám. |
tomas123
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka Skylinka ct4 ide aj na slovensku a bude v multi alebo co??? |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
david4412Ochutnávka je pouze na placené programy.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkCo se týká rychlosti nabíhání zaplacených (aktivovaných) stanic, tak je to taky (byť někdy nejen) otázka přijímače - některým přijímačům to nabíhá hezky a rychle (většinou těm s oficiálním CRW), některým to trvá dýl, jiným ještě dýl a jsou na trhu běžně k dostání i takové přijímače, které ten zápis na kartu nedokáží provést vůbec... :scared: |
gespa
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka Skylink@vlado5500posielal si zo slovenskeho mobilu? Je mozne takto "aktivovat" staru cesku bielu zo slovenskeho cisla/mobilu? |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
POrad nicPOslal jsem asi 3 sms ve Tvaru SKYLINK HBO a cislo karty...prijde mi dorucenka,ze sms dosla,ale to je vse...nevite co s tim? |
Ojanek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 12 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |