Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problem s karotu skylink TaT bíla

Dobry den
Mam taky problem ze mi nejde CT1 CT2 a Prima TV.
Problem vznikol kdyz sem omylem vytách kartu za chodu přímače kdyz sem ji opet zasunul uz pri vypnutým přimači tak mi u techto programu jen svíti hlašení CryptoWorks ale programi typu joj, markíza, nova, nova cinema atd. ty jedou bez problemu. Na karte mam aktivovan balicek standard na neurcito. Vyte nejakou radu cop s tim nebo mam jit do prodejny ??

zajkozbr
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Tak to skus zase tak,vytiahni kartu a hned zasuň dnu za chodu prijimača,pomôže to,len to netreba robiť takto často,ale vždy pri vyp.prijimači. :)

AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.

Milano 88
Registrace: 12/2007

zajkozbr

A hlavne prijimač daj najprv na Čt 1,nech ti načita CS kanaly.

AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.

Milano 88
Registrace: 12/2007

RE: Problem s karotu skylink TaT bíla

Vytažení za chodu by nikterak nemělo vadit, u slušných prijímačů je to hw ošetřeno tak aby nedošlo k poškození karty. Může to být jen shoda okolností, že ti to vypadlo. Nebo zrovna probíhaly zápisy a cykl nebyl dokončen.

kapax
Registrace: 11/2007

Problem s kartou T+T

Vytažení za chodu mě často poškodilo kartu. Kapax nemá pravdu.Napište další jak to je. Nikdy za chodu kartu nevytahovat.

Carak
Registrace: 2/2006

RE: Problem s karotu skylink TaT bíla

No tak sem psal jeste i na podporu skylink a tam mi odpovedeli ze mam zasunout kartu a nechat 1-2 Hod na CT1
tak ted je to 1 hodina a zatim se nic nedeje. No je mi divne ze kdy by byla poskozena karta proc nejdou z balicku jen 3 programi a dalsích 15 funguje

zajkozbr
Registrace: 10/2009

Na mém Homecast S3000CICR vytahuji karty kdykoliv a stejně tak CI moduly a nestalo se mě nikdy nic. Totéž jsem dělal u jeho předchůdce EmTech 200CRCI, taktéž žádný problém.
Nikdy nevypínám. Nevím co s tím pořád všici máte ;)

smscz
Registrace: 7/2008

@Carak

To je nesmysl,pokud ti funguje reset

Prosat
Registrace: 8/2005

Vytažení za chodu mě často poškodilo kartu.

Neříkej, A tu o červené karkulce bych prosil.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra