, sekce: Zkušenosti |
|
Topfield 7710PVRZdravím. Mám koupený tento přístroj (přes Antenex) a mám SkyLink HD programy a hodně nahrávám. Mám v přístroji poslední firmware z jejich stránek. Je někde ke stažení firmware, který umí na tomto přístroji ustřihnout část nahrávky a pak to zkrácené uložit? Nejde mi o české EPG či výchozí CZ zvuk, ale o tuto funkci. Díky za info, kde něco stáhnout. Google mi tentokráte moc nepomohl...;) |
XBOX360
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 41 |
|
|
RE: Topfield 7710PVRPokud máš na HDD uloženou nahrávku, spusť přehrávání a od místa, od kterého chceš záznam, zmáčkni nahrávání. Nahraješ si ten kus, který potřebuješ. Jinak bohužel pořídit kus uložené nahrávky nejde. |
Rambo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 683 |
|
|
RE: Topfield 7710PVRJe to popsáno i v manuálu...(=Kopírování nahrávky, str. 73).47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
RE: Topfield 7710PVRFunkce "cut" mi taky moc chybí,páč často nahrávám na HDD a kvůli reklamám nastavuju časy s velkou vůlí. Pak mám samozřejmě disk zaplácanej pitomostma. Pokud to mám jenom na skouknutí, tak se mi "znovunahrávání" požadováný části nevyplatí.Je to velká škoda, tahle funkce tam rozhodně chybí, můj stařičkej TF5000PVR to uměl v pohodě. Bylo to jedno z nejpoužívanějších tlačítek. |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
|
|
@Děda PetrDíky za reakci. V manuálu to je ale nefunguje to se zmíněným FirmWare z Antenexu. (Nešlo to ani s původním FirmWare v přístroji když byl nový). V SRP-2100 je postup stejný a tam to lze. U 7710 po označení úseku výřezu modré tlačítko s dalším menu (odstranit vs. uložit) prostě nefunguje! :-/ |
XBOX360
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 41 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|