Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vantage + HDD nahrávání

Ahoj odborníci. Po delší sobě jsem připojil HHD ke stroji. Pokusil jsem se nahrát 3 filmy SD i HD. Disk je naformátovaný na FAT32. Disk se tváří že nahrává. Nastaveno mám na maximum 8 hodin. Bohužel se mi nahraje jen asi 30 minut. Poradíte mi co dělám špatně? Soft 025201 Díky.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@alda10

Mám tiež ten soft a všetko O.K.Cez e sata v pohode aj cez USB.Pozri , či to máš takto nadstavené:
PVR nastavení:Delka záznamu1-žádné,délka záznamu2-žádné,Recording Limit Time- 8 hod.,Čas limit timeshiftu-á hod.,Time Shift-ruční,Rozšír.čas záznamu-15 min.,HDD Auto Stanby-zap.,Auto Delete-vyp.
U Player nastavení nadstav:
Auto pokračování-vyp.,Opakovaní záznamu-vyp.,JPEG prezentace a Třídení podĺa gusta.
Takto,ak máš dobre pripojené káble,by to malo fungovať.

Milan C
Registrace: 4/2006

RE: Vantage + HDD nahrávání

Díky zkusím, jediné co jsem měl jinak byl time shift 1 hod. Jinak jsem připojen přes USB. eSata zatím nemám kabel. Jinak Pokud to někomu pomůže, tak se mi disk podařilo naformátovat až s programem swissknife. Fat32 formatter nefungoval a dokoce ani příkaz z DOSu.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Je až neuvěřitelné, kolik lidí má u Vantage HD nějaké problémy s externími harddisky. Kolik stránek se o tom již popsalo na různých fórech... A přitom stačí si je zabudovat dovnitř Vantage HD a je po problémech. Ovšem to udělá jen málokdo a raději bude dál naříkat...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Proste USB se moc nepovedlo, nebo to chce HDD, ktery vypne sam pri necinnosti nezavisle na prijimaci. Davat to dovnitr se moc lidem nechce, protoze uz tak to topi jako krava, ale ted se uz do toho dava vetrak, tak uz by to nemuselo vadit ...

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra