Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

AZ Box Premium a karta Skylink

Známý koupil tento přijímač a zajímá mě: Fungujou zápisy přes modul Irdeto-Cryptovorks s vloženou kartou OK? Zápisy v menu nejsou vidět. Karta není registrována (registrace se udělá až ten 20den) snad by měla naběhnou i tak. Přijímač je původní. Děkuji za odpověď.

Standa2
Registrace: 5/2005
Odpověď v diskusním vlákně

dodatek

Verze firmware: 0.9.1930 TD210SP

Standa2

RE: AZ Box Premium a karta Skylink

To je nějaké historické firmware, takové číslo snad ani nebylo. V tomto případě jsou zápisy vlastností modulu, ne přijímače. V případě použití čtečky prochází zápisy přes Multicas. Přečíst se dají přes http://adresaboxu:1001, ale musí běžet newcs.

visper
Registrace: 5/2008

Ten firmware tam opravdu takový je. Tak se karta dala do jiného přijímače (licencovaný CW) a vše kromě Nova SD a Nova Cinema načetlo. Po vložení do AZ Boxu HD nešlo opět nic, tak jsem dal modul do slotu 1 (předtím slot 2) a jde to OK, bez těch Nova SD a Nova Cinema. Karta ještě reg. není.

Standa2

Predvcerom som vlozil novo kupenu kartu skylink do prijmaca Azbox elite a do pol hodiny mi sli vsetky kanaly (aj Nova SD a Nova Cinema). Pouzil som internu citacku a Multicast.

pauco
Registrace: 1/2006

Znamy si nieco predtym precital alebo isiel len tak okolo a kupil AZBOX miesto bananov

marek66
Registrace: 6/2006

Známá má kvasinky, nevíte které a co s nimi?
Nejsem doktor, ale moc mě to zajímá.
:laughing: :laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra