, sekce: Zkušenosti |
|
PogDVB sekáníZdravím! Přeinstaloval jsem windows a nainstaloval vše znovu (stejné verze jako předtím) a ProgDVB který mi šel bez problémů se najednou seká. Asi tak že se cca po 30 vteřinách vždy vrátí o jednu vteřinu zpět a zase pokračuje dalších 30, čili je to téměř nemožné sledovat, o nahrávání ani nemluvím. Pokud někdo víte, jak se toho zbavím, budu rád za pomoc. Díky! |
Marty20
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 140 |
|
|
RE: PogDVB sekáníDíky všem za zájem :-)) , ale už jsem to vyřešil. Chtělo to jiné codeky. |
Marty20
|
|
re:PogDVB sekáníNejdříve se podívej do záložky Plugins při spuštěném ProgDVB jestli nemáš současně zaškrtnutý vPlug a S-Emu. Při obojím zapnutém se mi to sekalo. Jestli to pomohlo tak máš vyhráno. Když ne tak bych zálohoval ProgDVB . Pak ho odinstalovat odebrat kartu S2 ze správce zeřízení. S originál CD znovu nainstalovat a přetáhnout ProgDBV ze zálohy. Jednou jsem to také mořil celý den po instelaci XP a až tohle mi pomohlo. Zřejmě karta S2 chce nainstalovat až po řádné instalaci windows. Ať se daří. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
|
|
RE: PogDVB sekáníUž sem to vyřešil těma codekama. A je pravda že když něco děláš s počítačem tak ss2 chce potom nainstalovat kompletně od začátku. To už dělám automaticky. Ale to škubání mě překvapilo. |
Marty20
|
|
RE: PogDVB sekánítakový hold sat příjem už je občas se seká!A je jedno jestli to máte naladěný od profika nebo jste si to nastavovali sami!neznám nikoho komu by se sat občas nesekal |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
|
|
RE: PogDVB sekáníto máš určitě pravdu, ale po několika letech už prostě poznáš které sekání je "normální" a které ne :-)) |
Marty20
|
|
RE: PogDVB sekáníjasný ale sekání u satu je normalní když si vemete jakou cestu ten signál musí urazit!!třeba i letadlo to dokáže narušit,oblačnost bouřky déšť atd..... |
ondra700
|
|
RE: PogDVB sekánítohle je ale něco jinýho. s PC kartou je prostě vždycky spousta problémů. a pak se musí zkoušet co nejlíp funguje, který kodeky, nastavení... to se snad ani nedá nikomu poradit, protože každý PC je jiný, ale problémy jsou vždyckyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: PogDVB sekáníjá mám dvb viewer pro a kartu technisat skystar hd2 a v poho!! |
ondra700
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|