Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Naladeni Ferguson Ariva HD

prijmac nechce nic najit pri ladeni,,antenu prehodim na satelit od digi a ten programy najde prehodim zpet na arivu a nic :O Nevite co s tim?

Wallematte
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Naladeni Ferguson Ariva HD

Nechat si to od někoho za poplatek naladit - nemyslíš-zaplatíš :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

nejsem zadnej machr ale muj prvni satelit to neni od Kaon po ipbox.Jinak uz jsem to vyresil fw S004 nereagoval a po nahrani fw S007 uz reaguje a ladi.Az na to ze to jsem zrovna 007 nechtel :(( Zatim blbne na nem HD z skylinku

Wallematte

007 by se melo zamyslit ,aby na nem neblblo HD ze skylinku:)

hdpe
Registrace: 11/2007

jde o tovární chybu výrobce a právě největší prodejci, jako Omko, Sapro atd, by měli o ní výrobce informovat a ne je prodávat, jako by se nechumelilo Rv

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

Naladeni Ferguson Ariva HD

Môže byť problém, že máš v menu instalation,antena setup, LNB freq zlé nastavenie.Malo by byť univerzal(9750-10600).Mňa skôr zaujíma, kde sa dajú v Arive 200 HD nastaviť pidy, lebo z Digi nejde celá freq. 12531 V z video pidmi nad 4080?

ab0516
Registrace: 11/2007

jj to je fakt doufam ze se to brzo vyresi.musim ale rici ze tam kde jsem to koupil me to pred zakoupenim bylo receno ze muze mit ariva problem ohledne hd skylink.Ja tam mel 004 tak jsem doufal ze hd treba pojede ale nechtelo to najit nic az co jsem tam dal 007 tak v poho

Wallematte

Jde HD skylink po zakoupeni do registrace?

pri zakoupeni karty jde nebo nejde HD balicek do doby nez kartu prihlasim?
Ze jde 2 mesice multi vim

Wallematte

HD balicek jde az do registrace, pokud mas Skylink HD kartu tak jde taky 2 mesice promo HD baliku.

J a
Registrace: 7/2005

jsem tusil,,dik za potvrzeni,,mam normal kartu,,navic soft 007 me moc nepotesi kdyz hd balik blbne,,necham ji jiste zalezlou v kufriku)))))

Wallematte

Babui

Mylis se, Omko nemusi co informovat, protoze ty polske cerepy neprodava :))

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

007

promiň, spletl jsem to s Olmi...když mě Omko zaspamuje na LCD letí jako blesk

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

Problémy s Arivou...

To jsou typické problémy s novými, nevyzkoušenými přijímači, které mají ještě nedokonalé firmware...
Kdo chce mít klid a chce, aby mu vše fungovalo, koupí něco, co funguje... ;)
Např. Topfield TF 7710 HDPVR 75O GB, který mi již delší dobu šlape jako hodinky... - přeji mnoho úspěchů v ladění firmware na těch novinkách...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Nebo třeba Comag SL 100 HD - jede zcela bez problémů a také tak nahrává na USB - zvládnou jej i začátečníci...
A navíc je velmi levný.
Věřím, že takových (již fungujících) strojů existuje víc, já jich moc ale neznám, snad ještě Vantage HD, ten je ale trochu složitější na ovládání a ještě má zřejmě nějaké menší mouchy ?

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Děda Petr

Hmm Topfield 7710 ...no ale asi budes dost vyjimka, hodne lidi vyplakava na cssf, a ani ty si z pocatku toho nebyl nejaky odvazany. Copak tam mas za FW a typ HDD? Jina zalezistost je uz model SRP-2100, ktery slape bez probelmu.

Na vantage neni nic sloziteho, jen ze nahraje dva kodovane porady soucastne dekodovane, o cemz se ti muze na topfieldu jenom zdat, ale to same umi mnohem levnejsi dvoutunerovy HD-BOX.

007

Babui

Nevim jak co Omko spamuje ... myslim, ze toho nemaji zapotrebi ...

V Olmi maji jine starosti, ale pokud to zakaznik chce proc mu to nedat a hlavni je ta super nizka cena u tech modelu ariva 200, no nekup to za tu cenu a to nemluvim o Arionech HDTV pod 3000,- ...

007

007

na mém PC...

nedivím se, že ze sedmičky šli na trojku, když všude jinde ve světě se prodávají pod 100 euro )pro koncového zákazníka)

Babui

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra