Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nova Sport HD

Ty dva dnešní fotbaly z Anglie to asi není native nebo jsem slepej?To pomalu nemá ani na Německé SD.

hobo
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

re:

Koukám Manchester - Sunderland, srovnávám Nova sport HD, ESPN HD a také na italský Sky sport 3 HD(dává to i supercalcio) a podle subjektivního názoru Nova sport HD není o nic horší než anglický a italský HD přenos.
Myslím, že je to hodně dobré a řekl bych, že angličani i italové vysílají přenosy v native.

Sunderland už vede 2:1 - dobrej fotbálek a nejen obrazově...:-)

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

hobo

Vím,že to mrzí u srdíčka,ale to je to co stále říkám HD programy TURCI eutesat W3,stále vysměšovaný BULHAŘI hochem JAMES tady na parabole teď nevím číslo ani mě to nezajímá nesahá mě ani ke kotníkum,je to stejně trochu špatný expert,ani neví v daném případě o čem se hovoří a stále tlachá a vlastně neví proč.
Berte jenom kvalitu,bez škubání a jiných špatných průvodních problémů.Když si něco zaplatím,tak to chci mít!!!!!jinak fakt je lepší koukat na HD buď přes karty neofic, nebo přes sharing,a nemám problemy a funguje to pořád,ty co stále kecají,že to skončí, kecaj
na entou experti,kteří nic neznají,nevědí co se vůbec děje,vše jede stále a v kvalitě,a pitomosti od jamese jsou uplně nanic,ty mě nemůžou vůbec ovlivnit.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Tak

jsem asi opravdu slepej,ale ostatní HD Skylinku které vysílají vše v native to je uplně jiná kvalita obrazu než ten dnešní fotbal-to je zase muj subjektivní názor.

hobo

re:

Srovnej si přenos s jinými HD kanály, které to ještě vysílají, jej jich dost a není problém naladit některý z tšchto programů.
Teď jsem chvíli koukal i na polský přenos Canal + sport HD, taktéž vynikající, možná jen pro někoho škoda, že sice mají možnost si nastavit originál zvukovou stopu, ale stejně tam běží také jen polský komentář.
Pokud naladím např. STV 3, tak je to totálně máznuté , taktéž Sky sport deutschland(SD) se nedá s Novou sport HD srovnat. Totéž platí pro skandinávský Canal + sport.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

RE: Nova Sport HD

tato debata me pripomina dobu za bolsevika kdy se urcita cast lidi chlubila vecma ktere byli pro normalniho smrtelnika nedostupne.ja sem s timto programem spokojen. R^

image
Registrace: 10/2008

for image

Nechápu proč říkáš, že se chlubíme nebo chlubím? Sledovat zahraniční programy, platformy dneska opravdu není větší problém a nemusíš mít ani kupu peněz na to. Kdyby tady někdo vytahoval Rolls royce, tak bych to možná bral jako chloubu, ale televizní programy? Nevím, já mám priority a snad i chloubu osobně někde jinde.

Mimochodem Novu sport považuji za výborný kanál, nyní samozřejmě sleduji jen HD verzi.
Jen tak pro zajímavost, před 14 dny jsem se vrátil z Afriky a měl jsem možnost navštěvovat i bar pro angličany kde se dávají přenosy pouze anglických týmů - liga, poháry, champions league a hovořil jsem s angličany(hosty) a také číšniky a kanál Nova sport je u nich hodnocen hodně vysoko, jelikož dává hodně přenosů z Premier league. Chytají to tam z Thoru na Digi v emulaci na pro nás neznámých značkách satelitních přijímačů. Že to pouštějí takhle veřejně, tak s tím si hlavu vůbec nelámou, autorské poplatky tam neřeší...
Jinak samozřejmě hlavně tam fičí na plazmách přenosy z 28E anglické SKY z originálních SKYBOXU, žádný sharing. To tam opravdu platí "legální" abonenci.
Zajímavé je, že vedle je zase další bar a tam jede pouze SKY deutschland pro němce, je to docela sranda.

BBS

To teda

nemají moc velké nároky na kvalitu obrazu když tak vysoko hodnotí tento program z DIGI.Tedy pokud to nesledují na 55cm CRT.Na těch plazmách by se z toho museli poblít.Ta mazanice s pruhama nahoře a dole a 4:3 to je teda něco.

hobo

image

podívej se k sousedům,a uvidíš,že spokojen budeš pouze z 50%,a to tady neříkám kolik těch HD v tomto sportu/fotbalu/ z Anglie běží na orbitu,to už radší neuvádím,protože výběr je značný.A lidi jsou líní a až na můj vkus moc pitomě šetrní.
Takové nemám rád.Když něco chci tak to musím mít.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

for hobo

Přesně jsi to trefil, to Digi sledují na CRT o průměru cca 80 cm a to jen z důvodu toho, že někdy neběží přenos na SKY sportech, ale nyní nově na ESPN england, kteří koupili přenosové práva po krachu Setanta sportu a za ten je zvlášť poplatek a neměli ho zaplacený.
Zrovna dneska také běžel přenos Manchesteru jen na ESPN pro britský trh a pokud tam je atraktivní přenos, což utkání s Manchesterem jsou, tak abonence se určitě rozjede...
Také koukají z Digi i na Sport 1 a maďarské sporty.
Ze SKYBOXU pouštějí signál do modulátoru, který je rozbočen a zdrojem signálu pro další TV - plazmy. Obraz je jaký je, bohužel, ale těžko se tam shání něco lepšího a místní hosté a někteří arabové, jsou opravdu vděční za to. O nějakém HD si tam můžeš nechat zdát. Co by dali za Novu sport v HD...?!
V těchto krajinách sledují hlavně ART platformu a ta má úplně otřesný obraz, hlavně ART sporty od 1 - 6. ART Prima sport je možná o chloupek lepší. Katastrofa je, když pouštějí ART sporty přes projektor na plátno, to se (ne)musí vidět.

Jinak co se týká SKY deutschland v baru pro němce, tak tam mají klasické tupé Philipsy ještě se znakem Premiere a tam to leze ze scartu, pravděpodobně přes RGB a kvalita je lepší.

BBS

mně osobně tahle stanice znechutila celou HD nabídku skylinku, z který jsem byl původně po přidání history a discovery hd docela nadšenej. protože mi bylo okamžitě jasný, že nova si za tenhle produkt účtuje víc, než všechny ty ostatní hd stanice dohromady, takže už se tam žádná další kvalitní tv nikdy nepřidá. což se potvrdilo

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Pro mě je ovšem třeba NS HD stěžejní program celého HD balíčku a kdyby nebyla, ani bych do něj nešel....otázka priorit.......

cgyfan
Registrace: 8/2007

pro BBS

BBS-chcel by som sa Ta spytat ako chytas tie Sky programy, ci uz z Nemecka alebo Talianska? Asi tazko mas origo karty?Dik za odpoved

frluk
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra