![]() |
|
novy dig prijimac..Prosim velmi sa v tom nevyznam tak mi poradte..Chcem si kupit novy dig prijimac a jasne chcem aby bol dobry a spoplahlivy..Jeden mi radi aby som si kupil openbox ze su prijatelne ceny a ide tam aj digi..Mne sa paci Kaon 570CX..Tusim cenovo su rovnake..Vie kaon digi.. je slapsi napr ako ten openbox je tusim starsi aspon on tak vravel alebo je nieco lepsie za tu cenu..Dig prijimace co maju procesor su tusim drahe no poradte prosim.. |
nORIK
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: novy dig prijimac..Jde o to, co s tím přijímačem chceš dělat. Já mám osobně Openbox 810 a jsem spokojený. Akorát nemá USB. Jinak je to super stroj.Pro sledování DIGI je postačující.Jak je to u Kaon nevím - neznám. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
![]() |
|
RE: novy dig prijimac..GoldenInterstar 770 nyní cena spadla asi 1800,- Kč |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: novy dig prijimac..a vie aj digi..a tem kaon je dobry neviete ci dokaze aj digi.. |
nORIK
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: novy dig prijimac..nedokáže, doporučuji ShowboxOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: novy dig prijimac..kaon nie ked nie prilis drahy tak showbox,optibox |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
RE: novy dig prijimac..Kaon emu umí. Čtečka potom nefunguje s kartou Skylink. S CS linkem ano. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: novy dig prijimac..Po nahrání neoriginálního FW do Kaona je vyřazená integrovaná čtečka a musí se použít modul CW. Mám to ale vyzkoušené jen na UPC, ostatní platformy jsem nezkoušel, nemám příslušné karty. |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: novy dig prijimac..Kaon 570CX vo verzii HW 12.C1.A5 s FW BM8400STA2 (Stream) ma funkcnu CW citacku, ale nie je uplne kompatibilna so vsetkymi kartami. Je lepsie preto kupit za par korun original CW modul.Uvedeny FW zvlada DIGI bez problemov. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
![]() |