![]() |
|
NBABude letos vysílat Nova Sport NBA nebo zase jen Sport 1 (2). |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: NBAto máš jedno všetký tri tv máme R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: NBAJá NE.Nova by to vysílala v 16 : 9, kdežto Sport 1(2) je nastavený na 4 : 3. Jinak to jde s nova sport asi hodně z kopce, přišli o NFL, možná o NBA, příští rok o MLB a kdo ví jestli i o NHL. KHL a ligou mistrů to nezachrání. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: NBAZ Novou Sport to jde z kopce......další blábolJak už oblíběně píšu..černobílou Tv na všechny nespokojence,bez dálového ovládání,2 programy a ve 22.00 šmitec s vyíláním.. On by vás to naučilo si něčeho vážit ne jenom pořád plakat. Nova sport SD/HD má za ty peníze špičkovou sportovní programovou nabídku |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: NBAOsobně bych řekl,že Nova sport jde hodně do kopce a má ode mne rozhodně palec R^.Myslím,že si každý sportovní fanda vybere.Je to úplně něco jiného,než když vstoupila vroce 2002 do UPC.Ne snad nabídkou,ale kdo si vzpomene na kvalitu vysílánní,tak toho musí polévat hrůza ještě dnes.Dnes maximální spokojenost. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: NBAI já jsem s Nova sport velmi spokojen a myslím si že jde opravdu do kopce R^ |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
KHLpánejo kukaliste hokej jaroslav-omsk na nova sporte žúžo dobrý zápas to je R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: NBASouhlasim, pokrok Novy SPORT je naprosto evidentni. Za malo penez hodne muziky. |
Vacul
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
![]() |