Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.07.2007, 18:43.20

Pro redakci dotaz.

NA uvodní stránce PARABOLA si klikněte na přijimače. Jsem majitel Kaona KSC570CX. Zajímá mi kolik má kapacitu programu. Ve velké tabulce je 9000progr. kliknčte na katalog a dozvíte se ze má 4000 programu. Po naskenování osmi družic se vymazala radia.PO ROzhovoru s FIrmou Omko to mám poslat servisu.TŘeba se ale o závadu nejedná.Popřekročení 4000.se smažou radia.Já ale kupoval přijimač který má mít 9000 předvoleb. Co mi poradíte pane redaktore????
uživatel
lubosbrod
26.07.2007, 19:03.20

I 4000 předvoleb je zbytečných

Nejsem sice redaktor, ale dle mého názoru je hloupost používat neupravený setting vzniklý automatickým naskenováním všeho. Uvědom si, že 80% naskenovaných služeb je balast, kódované věci, které nikdy nehrají,testy,datové služby atd. Odhadem 100 - 150 TV předvoleb a stejný počet rádií na družici typu Astra je až nad hlavu, setting je mimo jiné i přehledný.
Přijímač určitě neposílej na servis. Stejně bych provedl jen tovární nastavení a naladění několika TP za účelem přezkoušení. Kolik předvoleb Kaon má, nevím, nesetkal jsem se s tak "zapraným" kusem. Podle velikosti flash bych odhadoval těch stndardních 4000.
zorbas
uživatel
Zorbas
26.07.2007, 19:33.08

4000 predvoleb je zbytecnych

Souhlasim na 100 procent s odbornym vyjadrenim ZORBASE,nevim na co bys se chtel koukat driv,kdybys mel 4000 predvoleb,vzdyt je kravina.Mohu ti rict ze mam cca 170 TV programu ze 14 druzic a kdyz si k tomu sednu tak vlastne nevim krome dopredu avizovaneho fotbaloveho zapasu na co se mam vlastne koukat.Promin,ze nepisi hacky a carky jsem v zahranici a pisu to z nemeckeho pocitace.Doufam ze si z toho vemes pouceni. cau hery
uživatel
hery
26.07.2007, 19:49.42

RE: Pro redakci dotaz.

U kaon je neuvěřitelný zmatek v HW a SW a počet programů se dá poznat pomocí editoru - v hlavičce je zaklíčován počet předvoleb a FAV - příklad Fl2M4CHF8 (4000 PROGRAMŮ) nebo Fl2M8CHF8 (8000).Editorů je několik typů a kterým to jde nahrát určuje parametry přijímače. :)))
uživatel
RAFI007