Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

My Book Essential 500GB s Vantage hd

tento externý hdd je medzi doporučenými diskami a mal by pracovať ok. Je ho treba nejak zapínať/vypínať vypínačom priamo na ňom, aby sa načítal pred štartom Vantage? a keby zostal na ňom vypínač zapnutý, vypne sa po vypnutí Vantage do Stand-by?
dik.

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: My Book Essential 500GB s Vantage hd

Já doporučuji disky, které jsou napájeny přímo z USB např. Western Digital. Tím odpadá další zdroj a o zapínání, vypínání se stará pouze Vantage. Navíc odpadá spotřeba disku v režimu stand by. Záznam i Timeshift je zcela bez problémů.

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

digitals

Ahoj,

tvůj jmenovaný HDD je velmi vhodný pro HD přijímače Vantage.
HDD zvlášť zapínat a vypínat nemusíš, o vše se stará samotný přijímač. Pouze zapoj DC adapter a USB kabel a to je vše.
Po prvním zapnutí přijímače s HDD proveď v menu USB formating disku, pak už jen nahrávej a sleduj... :8)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

ahoj,
dik za odpoveď, no rozhodujem sa medzi týmto 3,5" alebo WD 2,5"(nepotrebuje ext.napájanie) ale zase mám 2,5" WD 160gb a tam mám problémy ho prebudiť po dlhšej dobe zo "spania".

Tento 3,5" sa bezproblémov prebúdza zo sleep režimu?

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

RE: My Book Essential 500GB s Vantage hd

Je uplne bez problemu. Nainstaloval jsem jich kolem 20
kusu a vsechno to chodi vyborne. Kup si My Book 640GB USB Essential, ten jede asi nejlip.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra