![]() |
|
My Book Essential 500GB s Vantage hdtento externý hdd je medzi doporučenými diskami a mal by pracovať ok. Je ho treba nejak zapínať/vypínať vypínačom priamo na ňom, aby sa načítal pred štartom Vantage? a keby zostal na ňom vypínač zapnutý, vypne sa po vypnutí Vantage do Stand-by?dik. Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: My Book Essential 500GB s Vantage hdJá doporučuji disky, které jsou napájeny přímo z USB např. Western Digital. Tím odpadá další zdroj a o zapínání, vypínání se stará pouze Vantage. Navíc odpadá spotřeba disku v režimu stand by. Záznam i Timeshift je zcela bez problémů.Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
digitalsAhoj,tvůj jmenovaný HDD je velmi vhodný pro HD přijímače Vantage. HDD zvlášť zapínat a vypínat nemusíš, o vše se stará samotný přijímač. Pouze zapoj DC adapter a USB kabel a to je vše. Po prvním zapnutí přijímače s HDD proveď v menu USB formating disku, pak už jen nahrávej a sleduj... :8) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonahoj,dik za odpoveď, no rozhodujem sa medzi týmto 3,5" alebo WD 2,5"(nepotrebuje ext.napájanie) ale zase mám 2,5" WD 160gb a tam mám problémy ho prebudiť po dlhšej dobe zo "spania". Tento 3,5" sa bezproblémov prebúdza zo sleep režimu? Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: My Book Essential 500GB s Vantage hdJe uplne bez problemu. Nainstaloval jsem jich kolem 20kusu a vsechno to chodi vyborne. Kup si My Book 640GB USB Essential, ten jede asi nejlip. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |