![]() |
|
co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?chtěl jsem si dneska aktivovat na deset dní HD-plus promo, ale zapomněl jsem, že už jsem ho jednou kdysi dávno měl aktivovaný, takže zřejmě už nemám nárok, ale přišlo mi tohle:" pro kartu ... nelze promo akci využít, pro aktivaci na 1 týden použijte číslo 9035599 (nebo číslo 9095599 pro "xxx xtreme") cena sms je 99Kč " znamená to, že se dá HD plus platit taky pomocí SMS? Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?ten otazník na konci bych zdůraznil. nerad bych byl zodpovědnej za plýtvání kreditem u kohokoliv. nezkoušel jsem to a google o tom podle všeho nic nevíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?HD Plus přes SMS jedině PROMO, jinak ne. Bohužel to vypadá, že kdo použil PROMO již minule, další (byť s novými programy) mu nebude umožněno.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?http://www.skylink.sk/./web/document/cms_library/115.pdf R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?http://www.skylink.cz/web/document/cms_library/124.pdfJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?Ha, fsat byl rychlejší R^Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?Platit SMS se dá jen xxx xtreme a je to na 7 dní za 99 Kč. Můžeš využít kolikrát chceš, není to omezeno. Jiný program se SMS platit nedá u Skylinku. |
Oskarek1
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 562 |
![]() |
|
RE: co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?to znám, ale proč posílaj teda takový debiIity, když to ve skutečnosti nejde ???Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?Já jsem si Vortimonde touto SMS, jak uvádíš, normálně HD Plus na týden zaplatitl. Stálo to kilo! Takže to funguje! R^ :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?no tak hurá :laughing: takžeSKYLINK HD číslo karty a poslat na 9035599 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: co všechno se dá u Skylinku platit SMSkou?Mě přišlo to samý, jako vortimondovi,taky už jsem měl 1xHD programy zaplacený na zkoušku,asi to maj poznamenaný.(ale mělo to být za 7.-kč a ne za 99.-kč-na 10 dní)počkám až mi skončí předplatný u CSlinku a pak zkusím to multi sms za 7.- na 10 dní. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
![]() |