![]() |
|
MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Pořád poslední dny přemýšlím nad tím, proč Skylink nechce pustit MTV Czech? Jeho zákazníci jim to dost vyčtou! Co si o tom myslíte! :lookaround:Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
Dejfhehe lebo oni dajú asi MTV paket s astry R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Maji Ocko volne ne pripravovany tv-shop.Nebo chystaji mtv z 19e. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 562 |
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?V tom musí být něco jiného. MTV Czech dělá přeci Nova, tak proč by uzavírala smlouvu jen s CS Linkem? Sama by se tak připravovala o diváky a notabene majitelů Skylink karet je u nás více! :lookaround:Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?o mna sa nepripravý já ich budem mať aj tak hehe R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Jupíku, já jsem se zde neptal, zda ho budeš mít či ne, tento web je pro dospělé, kteří chtějí normálně odborně diskutovat...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
Dejfa čom furt to isté bude MTVcz vo skyliku kto chce siho obstará🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?právě že nebude ve Skylinku! O tom tato debata vůbec je! Budou ho mít jen v CS Linku!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
4DejfJá ti nevím, co pořád řešíš. Trh si to vyřeší sám. Nedávno ses tady rozčiloval nad novým ceníkem a kupónama Gitalu, drtivá většina tvých zákazníků kvůli tomu dle tebe přešla ke Skylinku, tak to holt teď bude třeba naopak.... :))) |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Dejfskylink povedal že ked bude silná poptávka tak ho zaradiatreba len počkať ked začnú vysielať R^ 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Uvidíme! Jinak s tím Gitale: je to síla- nikdo, podotýkám nikdo o ty jejich balíčky (Total) nemá zájem! Kupony už nemá cenu prodávat a nabízet!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
Dejfá niektorý sa najdú R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: MTV v Česku jen u CS LinkuKaždý se podivuje nad tímto, ale že Eurosport 2 Bundesligu nezařadí do jednoho z nich to nikoho nezajímá |
patera
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
pateraoni chcely ale eurospot 2 bl sú drahý tatari jedny :(uvidíme na budúci rok či sa imto podarí vôbec 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?to jsem si myslel také. Drtivá většina lidí, když zjistila, že balíček, který stál 200,- najednou stojí 400,-, tak se nasra-ně otočili a odešli. Kdyby udělali 10,-kupony, tak možná, je nezajímá, že těch 70,-jim zůstává na účtu napříště, češi jsou konzervativní a nic napříště nechtějí.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Podle mě je tarif Mých6 vynikající a CSLINKu se tento tah povedl. Já sleduju hlavně sporty, takže jsem si doteď předplácel jen NovuSport na rok. Stálo mě to kilo měsíčně. Teď si k tomu přihodím oba Sporty, pro děcka Disney, CSFILM a bude to dražší o 120 korun měsíčne. Toto zdražení jsem ochotný akceptovat, nehledě na to, že jsou k tomu ještě ty HBOčka. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Dejf:Podľa toho čo som čítal tak by malo byť niečo hudobné z ASTRY 19,2.Glisník niečo naznačil,že VH1 Classic,ale nevie sa kedy.Radšej to nechcem moc písať,aby sa niekto na mňa nenavážal ako to bolo nedávno a pritom som len tlmočil jeden web.A aj do mailu mi prišlo,že chystajú novinky z ASTRY 19,2.Len či to nebol chyták a mysleli tým len Eurosport.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
kostik123ne nebol to chyták to sa neboj oni s MTV jednajú len sa nevie čito bude ešte tento rok alebo až na jar na budúciale k vianociam by to nebol zlý darček ;) 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Jupi.Ale neviem pochopiť keď mi poslali mail tak som bol na istom,že spustia už VH1 Classic a asi mysleli Eurosport.Lebo doslovne aj p.Glisník v diskusii na konk.webe vravel,že rašej by zaradil túto stanicu ako MTV CZ.Všetko je o peniazoch.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
DejfMyslím, že Skylink MTV CZ nakonec časem bude muset zařadit, ale tomu váhání se nedivím, zejména v případě nevýhodných podmínek. Ten program bude placený a tudíž provozovaný jen na zlomku karet, takže se ta situace dá srovnávat jen s Nova Sport. A Skylink musí kalkulovat, co je pro ně zajímavé. Obávám se ale, že pubescenti jsou dost silná skupina.Jinak co týče CS Linku a Totalu, jsem už skoro rozhodnutý dočasně oželet Sport 2 a přejít na kvalitnější i levnější Multi. |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Jo když nechtějí mít sledovatelnost tak ať si to zakódují. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Také záleží na kvalitě, pokud to bude všechno 4:3 jako Óčko, tak to nemusí ani zařazovat do nabídky...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
MTV CZECH/SKYLINKZdravím,Vzhledem k tomu, že je ze strany abonentů společnosti SKYLINK zájem o hudební kanály VH 1, MTV DANCE a MTV HD (Astra, 19.2°E), tak bude muset dřív nebo později SKYLINK hudební kanál MTV CZECH zařadit. Zařazení kanálu MTV CZECH do nabídky je podmínkou společnosti MTV NETWORKS. Pak je velmi pravděpodobné, že se v nabídce SKYLINK objeví například právě kanály VH 1, MTV HD a další stanice. Takto postupují i jiné pay-tv v Evropě. (@zdroj: MTV Networks, SkyLink) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Ať si MTV a Očko strčí někam a místo toho raději přidají nějaké kvalitní HD programy a sníží jejich cenu :)) |
Jirka 76
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
DejfTéma: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?...nejsou!!!, já se bez MTV rád obejdu |
skivo
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: MTV Czech jen u CS Linku! Jsou blázni?Problém je v tom, že se bude jednat o pragram z nejméně obsazeného segmentu! Máme hodně sportovních, dokumentáeních a erotických či filmových kanálů, ale hudební jen jeden! A to je právě Óčko! Takže MTV Czech by zapláclo konečně dítu s hudebním kvalitním kanálem.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |