![]() |
|
Dvb-T antenaMá niekto z vás skúsenosť s touto anténou EVOLE SHARK? Ďakujem. |
amarilda
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Dvb-T antenaTěch špatných bude jistě dost. Považuji za nehoráznou drzost nazývat tuto pitomost anténou!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 683 |
![]() |
|
Dvb-T antenaĎakujem za názor, ale poraďte mi aká je tá dobrá, pretože rakúske programy mám jak víno aj na sito, ale Bratislavu mám zlý signál. Smer Šamorín teda cca 20km. |
amarilda
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Dvb-T antenaNeexistuje "dobrá" anténa. Existuje anténa "vhodná" nebo "nevhodná". Vhodnost se nedá posoudit na dálku a nedokáže ji posoudit laik. K tomu je třeba pozvat si odborníka ten to kvalifikovaně vyhodnotí na místě při Vašich příjmových podmínkách a navrhne řešení. Kdo Vám bude tvrdit opak, tvrdit že to na dálku jde, nebo přímo radit konkrétní řešení, tak je buď b*l*b, anebo nezodpovědný. Anebo nezodpovedný b*l*b :-) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
Dvb-T antena pre amarildaAmarilda, ja mam sito s predzosilnovacom a som v pohode z Veľkej Paky. Predpokladam, že maš problém v tom, že Ti niečo tieni. Rakúske DVBT u mňa je tak isto v pohode. |
Marco40
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: Dvb-T antenaV šamoríne musíš chytit signál na sito z Kamzíka jak víno, videl by som zradu niekde inde. |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
![]() |