![]() |
|
Jakou kombinaci na sdíleníMůže někdo poradit nejlepší bezproblémovou kombinaci?Mám 1x Opticum 7300 PVR CI2CXP LUS a 1X OPENBOX X810 mezi těmi to nejde (karta CSLINK). Který přijímač si tedy nechat a který jiný pořídit nový? Navíc ten Opticum údajně neumí sdílet v režimu stand-by . Další věc co bude s těmi přijímači až se změní CW na jiné kodování? Preferuji bezproblémové fungování a sdílení i po změně toho kodovacího systemu a cenu. |
bado
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Jakou kombinaci na sdíleníno já mámopenbox 810 a mám v nom(cslink) a flexbox 890 (skylink) a fungujeto bez problémov R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Jakou kombinaci na sdílenízahodit oboje a preorientovat se na sdileni po ethernetuDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Jakou kombinaci na sdíleníTak jak píše bublajs oboje hodit do koše..A pak začít podle peněz a náročnosti DM 500 a výše.Lze kombinovat i jednotlivé modely. Chod po roky bez udržbový a bez problémový. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Jakou kombinaci na sdíleníneni lepší koupit za 1600kč druhou kartu?třeba konkurenční |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
4uai1No snad si nemyslíš, že to potřebuje sdílet kvůli základní nabídce.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Jakou kombinaci na sdíleníprečo by to mal zahodiť ked openbox pekne ešte funguje R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
polulinty to možná víš ale já ne on to nenapsal jen cslink a hodne lidem staci zaklad :8) |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
RE: Jakou kombinaci na sdíleníMám obě karty, v zásadě preferuji "Gital" , včera mě volala panímáma s Gitalu s Akční nabídkou totalu, tak uvažuji, že bych do toho šel. Jinak momentálně mám na obou kartách základ. Tady jde spíše o pohodlí.Sdílení po LAN nebyl ty asi velký problém,to bych snad dohromady dal, ale spíše bych preferoval jen dva příjímače mezi sebou a českou kartu.(případně do kříže Gital/Skylink) EMU na 1W mne nějak neuchvátilo, navíc jsem starší ročník, neznám jazyky, takže bych stejně tyto možnosti v praxi nevyužil. Oba přijímače jsou nové, v záruce, X810 dokonce ještě orginál, ale u toho mne štve EPG. Nahrávaní PWR, jsem nevyužil ještě ani jednou. Navíc nevím co tyto přijímače s UNI čtečkami udělaji když se měnit kodovací system |
bado
![]() |
|
RE: Jakou kombinaci na sdíleníKaždopádně přes lan. Je to lepší, stabilnější a do budoucna to nabízí daleko větší možnosti. |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
@JupiCS link + Skylink - co Ti to dá bez příplatkových kanálů? Asi nic moc. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Jakou kombinaci na sdíleníVýše píšu o "totalu" na rok tak proto. |
bado
![]() |
|
gastonno dá mi dosťskylink-modrá tam ide všetko okrem čt4ky cslink-tak tam mi nejde DOMA a jojplus zatial platené mi idú všetký R^ 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Jakou kombinaci na sdíleníto lukinano do buducnousti to nabízí, ale i starosti a problémy a nezapomeň, že se všichni začinaj bránit nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Jakou kombinaci na sdílenímožnost..dreamsky 7000/7500Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
![]() |