![]() |
|
SkyLink-Eurosport HDNeviete čo sa deje z Eurosportom HD /SkyLink/. Je tam len monoskop /farebné pásy/.Dreambox 800 HD PVR, Optibox CX PVR Ready, LNB Opticum duo 0,1 dB
|
zidane69
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: SkyLink-Eurosport HDNormálně funguje, dávají tenis z ČínyFull - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: SkyLink-Eurosport HDale Nova Sport HD je pořád nějaká divná. po dlouhý době to zase sleduju a ten záznam s Premier league má jako bonus takový divný tečky, který jsou sice poměrně mrňavý, ale přesto dobře viditelný.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: SkyLink-Eurosport HDJa jsem vcera koukal na Nova sport HD zaznam z ligy mistru a obraz byl dobrej.Dokonce bych rekl ze o neco lepsi nez co davali vcera fotbaly na Eurosport HD. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
@vortimondmužu potvrdit ty tečky a jsou velmi patrné.Navíc se u mne v nepravidelných intervalech mžikově rozmázne část obrazu,ale ne do kostiček-je to pouze takové rozmáznutí.Mám to jenom já-nebo to taky někdo pozoruje. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: SkyLink-Eurosport HDto občasný rozmáznutí obrazu můžu taky potvrdit. celkově ta kvalita (ostrost, rozlišení) je takový horší HD, ale né že by to bylo vyloženě špatný, s SD by si to nikdo asi nespletVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Co ČT 1 HD.Mám dva měsíce Topfield 7700 HD,mám pořád problém s ČT 1 HD.Vždy jednou za hodinu vypadne černá obrazovka trvá to 5 sekunt potom je zase pokoj další hodinu. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
@robokopjakou verzi ID a FW tam máš? |
hobo
![]() |
|
@vortimondZajímavé je,že to rozmáznutí pozoruji pouze při přenosech z Anglické ligy.Jinak na tomto programu při jakémkoliv jiném přenosu nikdy.No a pochopitelně v záznamu to zustane.Hokej a cokoliv jiného naprosto v pořádku-tedy až na občasný formát 4:3 to je tedy dílo. |
hobo
![]() |
|
hoboFW 23422,a 7.01.08.Ten poslední možný ze stranky výrobce. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
@robokopTak tady nemám žádný nápad.Třeba někdo poradí.Já tento pořad mc nesleduju,ale je to snad v testu,tak možná něco machrují. |
hobo
![]() |
|
![]() |