![]() |
|
HD programy na SkylinkJak hodnotite uroven kvality HD programu na Skylinku?Ja zatim vyuzivam tu jejich promo nabidku a pak se rozhodnu. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
ladysa čo kolko percent to má od 1-100🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkylinkA máš nějakou jinou českou volbu :Oale z jiného soudku : pokud máš zájem aby na Skylinku toho bylo pokud možno čím dál víc v HD, tak si to předplať - pomůžeš k rozvoji HD v čechách. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
šibaljá už som pomohol som si zaplatil novu HD na neomedzenú dobu už len prímač mi chýba openbox HD hehedúfam že saho dočkám hehe 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkylinkHD Plus spolu s Novou Hd a ČT HD je super, ale stále chybí nativní obraz ve vysokém rozlišení. Drtivá většina pořadů na všech těchto kanálech jede uměle přepočítavaně. A to je škoda. Pořád se vymlouvají, že je na trhu málo pořadů natočených v HD, ale neříkejte mi, že např.v USA, kde HD je skoro už standard, je také hodně toho upscallingu - to by je diváci roznesli na kopitech. Časem se to určitě zlepší - každopádně jako prodejce sat.techniky si troufnu říct - že HD sat.receivery nebo komplety budou hodně dominovat jkako dárek k vánocům :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: HD programy na Skylinkkdyby byly programy jako History, Eurosport, Discovery a Filmbox dostupný v SD verzi, která je sledovatelná na moderních TV (16:9 a bitrate na vysoký úrovni) tak by to asi nemělo zase až takovej smysl. i když HD je vždycky lepší. ale takhle, když se na to koukneš, tak to je absolutní katastrofa. všechno 4:3, většina pořadů navíc v letterboxu s černýma pruhama nahoře a dole, bitrate jenom o málo lepší než Digi. s tím nikdo nic neudělá, na to se nedá moc koukat.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkylinkRE: HD programy na Skylinkortimonce, co to plácáš, většinou je to na plnou obrazovku a v kvalitě OK. Já jsem s kvalitou HD vysílání spokojen.;) |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkylinkTo se mi to zkomolilo - já jsem s kvalitou HD vysílání spokojen. Shichty 4:3 mne nezajímají. |
Nervoš
![]() |
|
RE: HD programy na Skylinkno já právě píšu o tradičních SD programech, že jsou tak příšerný (i většina těch ostatních, nejenom ty 4 jmenovaný), že to HD je prostě jediná záchrana. i když je to třeba průměrný HD. o to víc je smutný, že se tam místo NAT GEO HD aspoň v angličtině (verze SD je taky prakticky nesledovatelná) prohání ta kachna z bebe-tvVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD programy na Skylinki ja sem s HD programy spokojen mam predplaceny HD PLUS od jeho narozeni ale musim podotknout ze moje priorita je sport tak mi tento balik programu vyhovuje apropo pokut je nekdo sklerotik i film box HD je zajimavy :laughing: srovnavat nas televizni trh s americkym no to snad ne. :lookaround: |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
RE: HD programy na SkylinkFilmbox a Nova Sport v HD verzích jsou asi běh na hodně dlouhou trať. ale když neexistuje alternativa... co se dá dělat. to slovenský magio bude jenom pro slovákyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD programy na SkylinkPrávě Filmbox se mi jeví hodně dobrej .... kvalitou obrazu i výběrem filmů. Ani se nějak extra neopakujou. Vyhovuje. |
Nervoš
![]() |
|
RE: HD programy na SkylinkPresne tak, musime se spokojit s tim co zatim mame.Neni to zrovna prvotridni HD kvalita, ale snad se casem taky dockame. |
ladys
![]() |
|
RE: HD programy na SkylinkMně se líbí i BeBe _ vnučce vyhovuje jako pozadí při dalších činnostech, já si chrochtám nad kvalitou vysílání, pto nás BeBe OK :) R^ |
Nervoš
![]() |
|
RE: HD programy na Skylinkjistě, tak na všem se dá hledat nějaký pozitivum. dokonce i když si zkrátím cestu přes park a šlápnu do h... :laughing: prý to přináší štěstí. mě ta stanice děsí.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD programy na SkylinkJako uprimne, oni chteji lidi nalakat na HD programy, ale pritom tam daji takove antiprogramy a ty programy co jsou zajimave, tak zase nejsou v takove kvalite, to me fakt mrzi.To radsi meli pockat az budou mit dostatecny datovy tok a vsechno osetrene a vypustit to treba az pristi rok.Verim tomu, ze kdyby tam meli kvalitnich 10 programu v plne kvalite, tak si to za ty prachy objedna hodne lidi.Takhle tech zakazniku na HD programy maji mene a spousta z nich jeste na to nadava.Tohle je ale proste typicky "cechismus", cili za spoustu penez malo kvality a rozhodne se neridi obchodnim heslem "nas zakaznik nas pan". |
ladys
![]() |
|
RE: HD programy na Skylinka jistě, Nervoš to třeba pouští dětem jako kulisu, proč ne. taky už jsou jistě větší než pár měsíců. ale katastrofa, když tyhle šílenosti pouští těm chudákům děckám někdo proto, aby je zklidnil. jako ta divačka, co si tuhle stanici pochvaluje na oficiálních stránkách. že to dítě bylo dost aktivní a ona neměla čas ani na kafe a ráno jí budilo, tak objevila tyhle obIbováky a od tý doby bez toho ani ránu. dokonce si to nahráli na DVD a vozí to s sebou na dovolenou. chudák dítě! ani bránit se nemůže.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD programy na SkylinkJa jsem zvedavej kdy zase nabidku rozsirej a doufam ze tam nepridaj kanaly podobne Bebetv nebo ten Myzen, to se muzu divat zdarma na nemecke promo HD programy.Podle me se chtel Skylink pouze ukazat ze je o krok napred, ale na ukor kvality neudelal moc dobre.Kdyby tam pridali aspon Nat Geo HD a vse bezelo v super kvalite, tak si asi vsichni chrochtame:)) |
ladys
![]() |
|
![]() |