Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Karta CSLINK.. Markíza. STV

Mám dotaz také máte někdo aktivní zápisy na kartě CSLINK pro Českou republiku pro příjem STV3 a Markíza?
Já na své kartě ano...dnes jsem volal na zákaznickou linku CSLINK zda je to možné ..tam jsem se dozvěděl že to je jen pro zákazníky Slovenska...Markizu mám třeba zápis 03.03.2010

pcword
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta CSLINK.. Markíza. STV

...ještě si stěžuj že to funguje zadara :O

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Né já si neztěžuji ...jen se ptám jakto že to je možné.........zjistil jsem to náhodně když jsem z Openboxu 810 vyndal Skylink kartu pro Slovensko...na které mám akktivované programy STV3 a Markiza.....
Po vyndání této karty šly programy stále..pak jsme se díval na zápis na kartě CSLINK /GITAL/ a tam jsem to zjistil........

pcword
Registrace: 2/2009

pcword

Dobre rano.....uz to bude pomaly rok ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

TAK nic nezjišťuj a buď rád že ti to jde!!!!

lev
Registrace: 1/2007

Na ten zapis sa nespoliehaj, to nie je na 100%. Kludne ti dnes moze prist novy ktory ho prepise na zajtrajsi datum. ...neboj, zatial len strasim aj ked teoreticky to mozu urobit :))

pauco
Registrace: 1/2006

bože to snad ne

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

pcword

A do Markizy si neskusal pisat,ze ti to ide v CR? :razz:

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

Měl jsi jim pořádně vynadat, jak si to představují, že to nemáš oprávnění sledovat. :laughing: :laughing:
To snad fakt není pravda. ;P

josef888
Registrace: 5/2008

Mali by byt vsetci radi,a nie tu klast take hlupe otazky,a este k tomu niekde vyvolavat :fuming: :O Fakt niektorych nechapem :bomb:

Power150
Registrace: 3/2009

Prosim Vas,zapomente uz konecne vsichni na slovenske/ceske programy na 1 karte,kupte si 2 karty,jednu pro CR a druhou pro SR region,pouzivejte prijimace s moznosti vlozeni techto dvou karet a je to naprosto v pohode,koser.Neni nutno zkoumat zapisy a zbytecne premyslet,ztratet cas.Je to takto naprosto cestne a sportovni:).Proda se vice karet,vice prijimacu pro 2 karty,pripadne modulu pro 2 karty,doufam,ze skonci ruzne "akce" a v akci jiz budou pouze rohliky v TESCU,popr.Boeingy 707 od CSA.

hdpe
Registrace: 11/2007

alebo na domace programy vyuzite iny zdroj signalu

Blooddog

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra