![]() |
|
Karta CSLINK.. Markíza. STVMám dotaz také máte někdo aktivní zápisy na kartě CSLINK pro Českou republiku pro příjem STV3 a Markíza?Já na své kartě ano...dnes jsem volal na zákaznickou linku CSLINK zda je to možné ..tam jsem se dozvěděl že to je jen pro zákazníky Slovenska...Markizu mám třeba zápis 03.03.2010 |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Karta CSLINK.. Markíza. STV...ještě si stěžuj že to funguje zadara :OVU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Karta CSLINK.. Markíza. STVNé já si neztěžuji ...jen se ptám jakto že to je možné.........zjistil jsem to náhodně když jsem z Openboxu 810 vyndal Skylink kartu pro Slovensko...na které mám akktivované programy STV3 a Markiza.....Po vyndání této karty šly programy stále..pak jsme se díval na zápis na kartě CSLINK /GITAL/ a tam jsem to zjistil........ |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
pcwordDobre rano.....uz to bude pomaly rok ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Karta CSLINK.. Markíza. STVTAK nic nezjišťuj a buď rád že ti to jde!!!! |
lev
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Karta CSLINK.. Markíza. STVNa ten zapis sa nespoliehaj, to nie je na 100%. Kludne ti dnes moze prist novy ktory ho prepise na zajtrajsi datum. ...neboj, zatial len strasim aj ked teoreticky to mozu urobit :)) |
pauco
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Karta CSLINK.. Markíza. STVbože to snad neDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
pcwordA do Markizy si neskusal pisat,ze ti to ide v CR? :razz:Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Karta CSLINK.. Markíza. STVMěl jsi jim pořádně vynadat, jak si to představují, že to nemáš oprávnění sledovat. :laughing: :laughing:To snad fakt není pravda. ;P |
josef888
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Karta CSLINK.. Markíza. STVMali by byt vsetci radi,a nie tu klast take hlupe otazky,a este k tomu niekde vyvolavat :fuming: :O Fakt niektorych nechapem :bomb: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: Karta CSLINK.. Markíza. STVProsim Vas,zapomente uz konecne vsichni na slovenske/ceske programy na 1 karte,kupte si 2 karty,jednu pro CR a druhou pro SR region,pouzivejte prijimace s moznosti vlozeni techto dvou karet a je to naprosto v pohode,koser.Neni nutno zkoumat zapisy a zbytecne premyslet,ztratet cas.Je to takto naprosto cestne a sportovni:).Proda se vice karet,vice prijimacu pro 2 karty,pripadne modulu pro 2 karty,doufam,ze skonci ruzne "akce" a v akci jiz budou pouze rohliky v TESCU,popr.Boeingy 707 od CSA. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Karta CSLINK.. Markíza. STValebo na domace programy vyuzite iny zdroj signaluČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
![]() |