| 26.07.2007, 22:17.08 | |
Prolink tools pro měř. přijímač PROMAX 4C PremiumProsím o pomoc - může mi někdo poskytnout soubor editor kanálů pro výše uvedený měřič signálů - i za nějakou protihodnotu? A má někdo verzi PROLINK Tools 1.31 v češtině? Výrobce to v češtině nedodává, ani v budoucnu neuvažuje. Bližší dohoda na e-mail sat.fanda @seznam .czDíky předem. |
![]() SatFanda |
| 27.07.2007, 07:44.30 | |
RE: Prolink tools pro měř. přijímač PROMAX 4C...Na češtinu zapomeň, tím se nikdo zabývat nebude. Co myslíš - "soubor editor kanálů", pokud myslíš kanálové plány, tak kontaktuj dodavatele měřáku, Promax má na svých servisních stránkach kompletní kanál. plány pro celý orbit, pásma C i Ku. |
![]() Zip |
| 27.07.2007, 10:00.44 | |
RE: Prolink tools pro měř. přijímač PROMAX 4C...Díky za reakci, večer se podívám na jejich stránky. Dodavatel měřáku mi bohužel vůbec nepomohl.SatFanda |
![]() SatFanda |
| 27.07.2007, 12:21.21 | |
RE: Prolink tools pro měř. přijímač PROMAX 4C...Když já jsem kupoval Prodig 5 u Mikrokomu PHA tak tam mi na požádání nahráli kanálové plány (KP) podle mého výběru. Dnes už si je dělám sám podle potřeby, naposledy cca před 10 měsíci (komplet, dělal jsem to celou nedělu cca 18 hod), dnes jen občas doplním či upravím nové parametry. Nauč se to, je to jednoduché a uděláš si to podle svého. Já mám názvy transpordéru pojmenované např CT 24 - UPC, CS Link, ORF, TPS 1,2.. ..., ( nemusím v hlavě nosit všechny kmitočty, které v orig KP jsou, ale při tom množství družic si nepřiřadíš providera ke konkrétnímu kmitočtu. Jen Astry 1 a 3 a Hotbird mám i podle pásem. Předpokládám, že jsi ho koupil nyní ve výroční akci a PK Tools máš k tomu zdarma, legálně.Čau ať se daří |
![]() Zip |
| 27.07.2007, 23:44.58 | |
RE: Prolink tools pro měř. přijímač PROMAX 4C...To Zip:Měřák jsem koupil v akci u téže firmy, taktéž program mám legálně, ale je zakoupen asi za 6.000,- Kč. Není tedy zdarma. Mám ho cca 6 týdnů, stále je na něm se co učit, ale program PK Tools je v jazycích, které bohužel moc neovládám, proto se snažím sehnat alespoň nějaké podklady. Nejsem lenivý si to sestavit, ale musím vědět jak. A jazyková bariéra je krutá věc. Pokud by jsi mohl mi poslat alespoň náznak - část souboru programů, byl bych Ti za to vděčný ev. bych se nějak revanšoval. Předem díky. SatFanda ( e-mail viz výše bez mezer). |
![]() SatFanda |