![]() |
|
Ferguson Ariva HD ComboUvažuji nad Fergusonem Ariva HD Combo.Měl by jsem pár dotazů ohledně tohoto přístroje. 1)dá se bez problému nahrávat program z DVB-T tuneru a zároveň sledovat jiný program na DVB-S a obráceně? Jinými slovy fungují tunery nezávisle na sobě a dají se použít v jeden okamžik? 2)jak funguje PVR nahrávání na pevný disk,je to bez problému i v HDTV-neseká se nahrávka? 3)propouští uni čtečka v pohodě zápisy na kartu CS Link? Předem díky za postřehy. Mersa |
mersa
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva HD ComboDo comba bych nešel. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva HD ComboA důvod? |
josef888
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva HD ComboV tomto prijimači záhadne nefunguje na frekvencii 12110 karta SKYLINK a sekaju programy z HD balička. |
PaliK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva HD ComboCombo mi příjde praktické hlavně kvůli možnosti sledovat TV i když je zrovna slejvák nebo velký vítr(DVB-S) přes DVB-T,které i v tomto "nečase" funguje.Jen potřebuji potvrdit to,na co jsem se ptal výše. |
mersa
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
re:Na body jedna a dva ti neodpovím,nemám HDD abych to vyskoušel,ale jít by to mělo.Bod tři potvrdím,s posledním softem od výrobce S007 mi na Skylink zápisy přišly.Přijímač nemá zatím CZ menu a jak bylo psáno,nešlapou v něm HD od Skylinku,z nějakého důvodu se sekají,SD chodí bez jakýchkoliv problémů. VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
![]() |