Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Předpověd se splnila.

Od 9. října 2009 od půlnoci bude v rámci další fáze technických testů zakódován signál programů TVP - konkrétně TVP1, TVP2, TVP Info, TVP HD a TVP Sport systémem podmíněného přístupu NDS Videoguard. Individuální příjem bude možný pomocí přijímače s tímto kódovacím systémem a přístupovou kartou

emtech
Registrace: 9/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Předpověd se splnila.

Ja som vedel, že tu niekto kvôli tomuto založí vlákno, ja aj tak som to nechytal, takže mi to nevadí. :)))

PeterHumax
Registrace: 3/2007

re:

Je to škoda, jelikož tento zatím mini paket TVP měl trošku potenciál hlavně v blízkosti hranic a pro lidi co mají monobloky na A1+A3 a HD přijímač a také většinou rozumějí bez problému polsky. Tady u mě v Ostravě na to stačí i 60 cm parabola.
Ale chápu TVP, nechtějí si nechat ujít poplatky...
Bude to určitě zajímavé jak to nakonec dopadne. Určitě se o tom bude hodně diskutovat příští týden na Satkraku kde mám namířeno, tak se snad něco dovíme více.

Zase na druhou stranu kdo chce polské programy, tak si může za minimální peníz koupit TNK kartu v Conax systému, k tomu přijímač za pár stovek, např. Globo 4060Cx nebo Bigsat 67CR a může koukat na poláky bez nějaké velké registrace a také s šedesátkou offsetkou.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

je ne na tvp HD. :crying:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

No kromě toho, že u TNK je třeba točit na Hotbirda, tak o TVP HD si tam můžeš nechat jen zdát. Pro ty, co mají naladěny obě Astry to bylo hodně výhodné. Bohužel. Mají tam v té digitalizaci větší bor**l než u nás. Na Satkurieru.pl píšou něco o známém problému s kódováním NDS, nevíte někdo na co autor narážel?

josef888
Registrace: 5/2008

for josef888

Autor narážel na to, že u Videoguardu je problém v tom, že máš spárovaný přijímač s kartou, tím pádem většina poláků si nemůže koupit jen kartu k přijímači, který již vlastní a provozují např. s Cyfrou, ale musí si pořídit další mašinku do domácnosti, což je samozřejmě velmi nevýhodné.
Také není tajemstvím, že moduly pro NDS se nedají běžně koupit, prodávají se vlastně jen pro providery - kabelovky, aj.

K tomu TVP HD, to samozřejmě je pravda, že TNK ho nenabízí, ale kdo chce klasický polský program, jak ještě většina zde příhraničních ho pamatuje, tak ten touží po TVP1 a TVP2.
Na TVP HD najdeš tak akorát vyloženě polské seriály, které mě třeba osobně neoslovují. Možná ještě hudební festival Sopoty, ale to je tak všechno. Tím nechci říct, že někomu se to nemusí líbit.
Samozřejmě je to jiná družice, ale naladit-nastavit-upravit parabolu na Hotbird zase není až takový veliký problém a myslím, že ani z hlediska finančního.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

@ BBS

Jasně, s tím naladěním máš pravdu. I když Hotbird je, aspoň pro mě, zajímavý jen díky TNK. Já jen říkám, že díky nevyjasněným vztahům a taky díky situaci, která v Polsku kolem digitalizace obecně panuje, je to zbytečná komplikace. Start paketu vypadal slibně.
A s tím TVP HD nemáš úplně pravdu, dávají tam hodně sportu (tuším, že jsem někde četl, že tvoří snad 60% vysílacího času). :)
No s výběrem systému kódování neměli šťastnou ruku. Mohli spustit simulcrypt, když nechtěli komplikovat život kabelovým operátorům a pro DTH dát třeba Conax a byli by spokojeni všichni (kdo by ale chtěl platit další licence, že).

josef888

bože, to je komedie :laughing: tam je to jak u nás, v tom polsku. hlavně, že ředitel TVP Farfal na tiskovce v den zahájení FTA multiplexu jasně oznámil, že jestli někoho zajímá, jak bude TVP platforma vypadat, tak přesně takhle a to je finální fáze

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Už je to v kóde, čo ? ;)

PeterHumax
Registrace: 3/2007

poláci teda totálně zklamali. ale vkládám velký naděje do tohodle:
http://i37.tinypic.com/2r23csk.jpg R^

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

njn, ale němčina nebýt můj kobyla. :))

josef888

vorti

krásna fotka R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

@josef888:ale moje ano neb moje babka byla stáry toprý česká sokolofna :)) :))

hrnek
Registrace: 2/2009

němčina je tak jednoduchá, že se dá naučit za půl roku. některý slova máš i stejný, třeba flaška, taška, šnuptychl, fusekle...

vortimond

nebo pangejt,vercajk,hajzl,vrhcáb,ne kocáb :laughing:

hrnek
Registrace: 2/2009

Když prý necháme zítra ve fotbale poláky u nás vyhrát tak prý to pustí všem CZ uživatelům doživotně FTA... :))
Ono ruku na srdce na tom TVP paketu ani nic ke koukání nebylo a není..
Obsahová nápln nulová..

pat
Galerie: pat

kurz němčiny

brýle, hic, flek, handlovat, knajpa, manšaft, pauza, štempl, šuplík, cimra, hochštapler, fréza, vekslák, pucflek, helma

vortimond

pucflek to môže byť aj cucflek :laughing:

🇸🇰

Jupi

Jsou to ptáci ti poláci!

Myslel jsem že jsou lepší než my. Ale...

Johan2
Registrace: 10/2008

jásom to vedel žeto bude len skartou FTA to sa dalo čakať R^

🇸🇰

Jupi

die Brille,die Hitze,Handeln,die Kneipe,die Manschaft,die Pause,der Stempel,die Schublade,das Zimmer,atd atd...

pat
Galerie: pat

prostě když se má něco udržet FTA, tak za tím musí stát nějakej miliardovej podnik, pro kterej pár miliónů eur nic neznamená. určitě třeba Sundance HD je taky jenom otázka času, než to zakódujou.

vortimond

V němčině "to není ono" - miluju český dabing...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

a když už jsme u tý Novy, někdo tady neustále šíří fámu, že v EPG se dá přečíst, který programy jsou v nativním HD. vy tam něco takovýho vidíte?

vortimond

Vorti

Sundance TV mě zatím moc těší.
I v DVB-T je velmi příjemná, když jsem někde mimo domov.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

myslíš asi Servus HD. ta mě taky těší, dneska budou zase dva koncerty, v neděli unikátní dokument o LSD :))) Sundance vysílá na 9E zatím volně

vortimond
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra