![]() |
|
DVB-T OlomouckoZdravím Vás všechny, prosím o zkušenosti s příjmem DVB-T multiplexů v Olomouci a blízkém okolí.Včera jsem naladil u kamaráda poblíž Olomouce Multiplex č.2(Nova,Nova Cinema...) je to 40 kanál asi z Brna(má anténu na střeše ze zesilovačem,asi Colour Spektrum.Signál tak 60%.Docela mě to překvapilo, že to je chytatelné až v Olomouci.Jaké máte zkušenosti vy v tomto regionu s příjmem DVB-T? |
Dominik
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
DVB-T OlomouckoBydlim na Lazcích a bohužel mux2 nechytám,ale na CT1 je varovný piktogtam kanál 29 je to asi Brno.Neví někdo,kdy bude odpojeno!!!Před půl rokem jsem zakoupil AzBox elite combo tak jsem pripraven! R^ |
marcel79
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: DVB-T OlomouckoTen 40. kanál bude nejspíš z Děvína. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
OLMK40 je z Děvína (multiplex 2), bylo tu už o zkušenostech s jeho příjmem na Olomoucku hodně napsáno. Varovný piktogram je na K29 z vysílače Kojál, kde je momentálně analogově program ČT1. Na tomto kanálu bude 1.12. spuštěn multiplex 1 současně z vysílačů Kojál i Děvín a zároveň by na něj měly přejít i městské vysílače Barvičova + Hády. Na K46, kde nyní vysílá z Kojálu analogová ČT2, bude od prosince analogová ČT1 (ČT2 odtud analogově již vysílat nebude). |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
PeVytak to je slušný výkon toho vysílače v Děvíně...je to ode mě cca 120 km...no příští měsíc přibude i multiplex 1...konečně aspoň nějakej posun vpřed...Díky za info... ;) |
Dominik
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
Děvín - BV a okolíTeď došlo přesunutím do náhradního ant. systému k menšímu zhoršení analogové ČT1 na 26. kanále a zároveň ke zlepšení digitálu na 40. kanálu. Uvidíme, co to udělá po spuštění multiplexu 1. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
DVB-T Olomoucko40k mikulov-devin testoval jsem to u znamyho s poldkym sitem se zesilovacen olomouc-holice pate patro a ve vecernich hodinach mu jede aji rakousko ORF 24k a 34k42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //
|
marceles
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
![]() |