![]() |
|
DVB-TPoraďte, jaký nejvhodnější DVB-T koupit ke klasickému televizoru Panasonic? |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
Asilevnější.Třeba Di-Way T-2200.Nemá cenu do toho momentálně dávat moc peněz. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: DVB-TAno, tenhle box je slušnej, ale mám pocit, že na trhu už má svého nástupce.DI-BOX T-22 Při prvním ohledání je vše podstatné shodné. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
re:Je to jak píše Saxon, nyní již koupíš pouze DI-BOX T-22.Je naprosto totožný s DIWAYem a to i cenově. DI-WAY T-2200 se už jenom doprodává. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
DVB-TKup: Sencor je výtečný za 8OOKč, Super přístroj. Mám digitních 5, ale tento ocenuji je to Sencor SDB 1009 T |
Carak
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: DVB-TDneska jsem byl u jednoho člověka v sousední vesnici, který si stěžoval na na přijímač SENCOR, který mu prodali v budějovické prodejně s elektrem.Signál na zásuvce byl naprosto v pořádku/měřeno na Prodigovi/, mnou přivezené STB DI-WAY a Technisat chodili uplně bez problému a ten Sráč SENCOR naskenoval pouze K22. Ostatní kanály K49 a K50 vůbec neviděl!! SENCOR není výtečný vůbec v ničem, kdybych mohl, tak bych podobné značky u nás vůbec zákázal prodávat. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |