![]() |
|
mágioviete niekto aké budú nové progami? údajne od 15.10. |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: MagioTo aj mna zaujima ake programy su to.Asi Paterliny ma lepšie informacie.Ci možno naopak.Dnes mi došla nekresťansky draha faktura tak aj mna zaujima či bude aj stale za drahe peniaze lacna muzika??? |
tunel
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: mágioto tunel: ja si naopak myslím, že je to za primerané peniaze vysokokvalitná muzika. Drahá faktúra možno znamená, že ti vypšal nejaký bonus, na ktorý ťa nalákali a začalo fakturovanie normálnej taxy. Stačilo ale čítať pri uzatváraní zmluvy...Tie návnady ako napr. prvé 3 (6) mesiace za 1 EUR sa mi síce nepáčia, ale zvykol som si a stačí to hodiť do excelu a máš hneď vypočítané, koľko ťa vyjde priemerná splátka na 1 mesiac počas celej viazanosti. |
jah
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
RE:MagioJah:mna neštve ten bonus to mi je jasne nemam mozog papagaja.Mna len štve prečo ked je fakturačne obdobie na mesiac dopredu mi došla faktura platiť aj za osem septembrovych dni čo si myslim ako uder pod pas!Navyše ked mi došla reklama že ked uzavrieš zmluvu v oktobri tak maš magio na dva mesiace gratis na skušku.Mne to pripada ako Satro že stary zakaznici sa zberaju na akcie pre tych novych!!!Poriadna Hluposť myslim nie!!!A navyše ked eurosport2 nie je v češtine a myslel som to preto,že je to podstate nemecka spoločnosť nie je eurosport2bundesliga v ponuke športovych kanalov.Tak som preto zvedavy ako pisatel ivik že či vôbec niečo sa zmeni.Ja si myslim že sa zmeni velke nič!!! |
tunel
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
![]() |